Πε. Φεβ 22nd, 2024

Καλαμάτα: Εγκαίνια αλλά και έλλειψη προσωπικού στη Μονάδας Χημειοθεραπείας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τα εγκαίνια της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου και του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Νικολόπουλου.

Επίσης παρουσιάστηκε η ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής και η εγκατάσταση και λειτουργία συγκροτήματος διαχείρισης των μολυσματικών αποβλήτων.

Τα συγχαρητήρια προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και το προσωπικό του εκφράστηκαν από τους παριστάμενους με τους περισσότερους να τονίζουν πως η αναβάθμιση του νοσοκομείου αφορά ολόκληρη την περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου.

«Η ανάπτυξη και η βελτίωση των δομών του Νοσοκομείου είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς» τόνισε ο διοικητής Γιώργος Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις ελλείψεις που ταλαιπωρούν το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ειδικότερα ο κ. Μπέζος αναφέρθηκε στην απουσία μόνιμων γιατρών στην Μονάδα Χημειοθεραπείας,  στην ανάγκη ενίσχυσης του νοσηλευτικού προσωπικού σε σχεδόν όλες τις κλινικές και  χειριστών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Επιπρόσθετα ο διοικητής του νοσοκομείου τόνισε την ανάγκη αύξησης του προϋπολογισμού του ιδρύματος καθώς και την επέκταση των κτιριακών υποδομών.

ert.gr