Τρ. Μαρ 5th, 2024

Καλαμάτα: Λεωφορεία για τις κινητοποιήσεις στην Τρίπολη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Tα Σωματεία του ΠΑΜΕ της Μεσσηνίας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στην Τρίπολη την προσεχή Τρίτη ενάντια στο αναπτυξιακό συνέδριο πού διοργανώνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγ. Βασιλείου στις 6 το απόγευμα. Από τα σωματεία έγινε η ενημέρωση ότι τα λεωφορεία για την συγκέντρωση της Τρίπολης, θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από την πλατεία της Υπαπαντής Καλαμάτας.

Κάλεσμα για κινητοποιήσεις τις ημέρες διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Τρίπολη την ερχόμενη εβδομάδα, καλεί η Πελοποννησιακή Πρωτοβουλία Φορέων και Πολιτών. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 6:00 το απόγευμα στην Πλατεία Πετρινού και θα ακολουθήσει πορεία προς στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας καταγγέλλουν την κυβέρνηση και την περιφέρεια πως η ανάπτυξη που επικαλούνται και προωθούν έχει ως στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όπως είναι η λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ και η φτωχοποίηση των εργαζομένων τους οποίους μαστίζει η ανεργία και οι μισθοί πείνας.

Από την Καλαμάτα θα αναχωρήσει πούλμαν για τους διαδηλωτές την Τρίτη, 4.30 μ.μ. στην Νέδοντος, πίσω από τον πρώην ΟΤΕ.

ert.gr