Πα. Μαρ 1st, 2024

Καλαματα: Συνέχεια των ερευνών για τις υποκλοπές

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση παράνομων υποκλοπών στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη. Μετά την έφοδο των αστυνομικών στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας προχθές το μεσημέρι και την ανακάλυψη ύποπτης συσκευής, ακολούθησε η εξέταση υπαλλήλων που είχαν πρόσβαση στο συγκεκριμένο γραφείο.

Αλυσιδωτές εξελίξεις προκάλεσε στην περιφερειακή αρχή η καταγγελία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για παράνομο σύστημα υποκλοπών που είχε τοποθετηθεί στο γραφείο της. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κάλεσε σε απολογία την Αντιπεριφερειάρχη, ισχυριζόμενος ότι δεν τον ενημέρωσε ως όφειλε, ενώ ζήτησε την παραίτηση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, διότι και αυτός γνώριζε την υπόθεση και δεν ενημέρωσε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη τόνισε: «Εκφράζω την απογοήτευσή μου για το γεγονός ότι έχουμε ένα θέμα τόσο σοβαρό και πρωτοφανές στα αυτοδιοικητικά χρονικά και ασχολούμαστε με το ζήτημα της ενδοπαραταξιακής μας κατάστασης. Η στάση μου για την υπόθεση θα εξακολουθήσει να είναι αυτή της συνέπειας, της σοβαρότητας και της αξιοπρέπειας και θα επιμείνω να ζητώ την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

ert.gr