Πα. Μαρ 1st, 2024

«Κανονικό το γκολ» του ΠΑΟΚ, παραπέμπονται οι διαιτητές

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Καλαθενού που έφτασε στην ΚΕΔ, υποστηρίζει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν κανονικό και δεν έπρεπε να ακυρωθεί – Χρεώνει στον διαιτητή Κομίνη «διπλό λάθος»

σημειώνοντας ότι δεν έπρεπε να μείνει στα αποδυτήρια

Επιβαρυντική τόσο για τον διαιτητή του Ντέμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ  Γιώργου  Κομίνη όσο και για τον βοηθό του Κωνσταντίνο Ποντίκη είναι η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Καλαθενού που έφτασε στην ΚΕΔ, υποστηρίζει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν κανονικό .


Μάλιστα, στην έκθεση επισημαίνεται ευθέως ότι ο διαιτητής με τις αποφάσεις που έλαβε μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην Τούμπα. 

 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος sdna.gr ο κ. Καλαθενός στην έκθεσή του υποστηρίζει ότι το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε! 


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρατηρητής διαιτησίας αιτιολογεί την άποψη του, λέγοντας πως ο Μαουρίσιο δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Μπάρκα, ούτε του δημιούργησε πρόβλημα στην προσπάθεια του να αποκρούσει, ούτε επηρέασε με την κίνηση του άλλον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Από εκεί και μετά, ενώ χαρακτηρίζει υποδειγματική για 89 λεπτά την διαιτησία του Κομίνη του χρεώνει πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα ακολούθησαν από εκείνη την φάση και μετά.

Πιο συγκεκριμένα, στον διαιτητή Κομίνη χρεώνει διπλό λάθος, αφού τονίζει ότι κακώς ακύρωσε το γκολ, ενώ του χρεώνει πως ακόμα κι όταν κατακύρωσε το τέρμα στα αποδυτήρια δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μετρήσει το γκολ και έμεινε στα αποδυτήρια, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο… μπάχαλο. 

www.protothema.gr