Πε. Σεπ 28th, 2023

«Ξένοι επενδυτές στον Παναθηναϊκό με πλάνο για το αγωνιστικό τμήμα» – Δώνη προπονητή και Νταμπίζα τεχνικό διευθυντή θέλει το νέο σενάριο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πολλά είναι αυτά που γράφονται και ακούγονται για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, με ακόμη ένα σενάριο να έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτό, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, με διαμεσολαβητή Έλληνα επιχειρηματία, που θα βοηθήσει σε ενδεχόμενο deal.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», η υπόθεση είναι περίπλοκη, καθώς για να προχωρήσει το οτιδήποτε, θα παίξουν ρόλο εγγυήσεις που θα λάβουν από την κυβέρνηση.

Επίσης, η εφημερίδα κάνει αναφορά και σε μια σημαντική λεπτομέρεια όσον αφορά το πρότζεκτ. Αυτή αφορά το δίδυμο που θα τρέξει το πλάνο στο αγωνιστικό τμήμα. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Γιώργος Δώνης προορίζεται για το πόστο του προπονητή, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας για επιστροφή στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Από την πλευρά των δύο ανδρών δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι και μένει να φανεί εάν όλα τα προαναφερόμενα θα επιβεβαιωθούν και πόσο σύντομα…

Newsbeast.gr