Σα. Ιούλ 20th, 2024

N. Σταυρέλης: Ανακοίνωσε πέντε ακόμα υποψηφίους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε πέντε ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΑΥΡΟΣ – Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1976 από τους Κορίνθιους γονείς Ευάγγελο Δανιήλ και Παναγούλα Μπίζτα. Έχει μία λαμπρή μπασκετική πορεία την οποία έκτισε από ηλικία 14 ετών, ξεκινώντας από τον Περίανδρο Κορίνθου, ενώ λίγο αργότερα το 1994 με προπονητή τον Τάκη Βλάσση για πρώτη φορά στην ιστορία της Κορίνθου η ομάδα προκρίνεται στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος και κατέλαβε την 4η θέση, μία νίκη σταθμό στην καριέρα του αφού τον κάλεσαν στην Εθνική Εφήβων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας (Α1), στη Δάφνη, στο Αμαρούσιο συμμετέχοντας στο τελικό Κυπέλλου Ευρώπης, ενώ υπήρξε συμπαίκτης σπουδαίων παικτών όπως του Σπανούλη αλλά και παίκτης του προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη. Ακολούθησαν πολλές ακόμα ομάδες, όπως το Ηράκλειο Κρήτης, η Χαλκίδα, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, κ.ά. Σπουδαίοι προπονητές του οι Κώστας Πετρόπουλος, Νίκος Τσοσκούνογλου, Στηβ Γιατζόγλου, Τάκης Κορωναίος, Κώστας Μίσσας. Το 2008 συμμετείχε στην Εθνική Ενόπλων όπου και κατέκτησε το τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Λίβανο.Έκλεισε την καριέρα του στην Κόρινθο αγωνιζόμενος αρχικά στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου και στη συνέχεια στον ΚΑΟΚ. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών μαζί με τον αδελφό του σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Κορινθίας με την επωνυμία DANILOS συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση για τρίτη συνεχόμενη γενιά. Πρώτη φορά συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές.

Ο Σταύρος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

  • ΛΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Μεγάλωσε και έζησε στην Πρέβεζα έως και 13 ετών, όταν μετακόμισε στην Κόρινθο όπου και εξακολουθεί να ζει. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του εμπορίου με δύο καταστήματα στην Κόρινθο.Το πρώτο με ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμό και το δεύτερο με την ηλεκτροκίνηση (ηλεκτρικά σκούτερ-πατίνια και ποδήλατα). Είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κορινθίας. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση επί 39 υποψηφίων. Ο λόγος που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές είναι ότι θέλει να βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτή την πόλη που θεωρεί ότι αξίζει περισσότερα. Ευχή του είναι να κερδίσει η πόλη μας.

Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

  • ΖΗΜΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ – Γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι μητέρα δύο δίδυμων αγοριών ηλικίας 15 ετών. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στο Οικονομικών Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιχειρηματίας από την ηλικία των 19 ετών, δραστηριοποιείται στην Κόρινθο από το 2004 ενώ σήμερα ασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση Γιώργου Ζημινόπουλου. Διατηρεί επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχείρηση αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ διατηρεί και Νηπιαγωγείο στη Λεμεσό. Ασχολείται με τον αθλητισμό, διοργανώνει αγώνες πολεμικών τεχνών με τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα διοργάνωση και από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, καθώς επίσης και αγώνες ποδοσφαίρου στην άμμο ( footvolley). Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά.

Η Μαριαλένα πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές και θα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Κορίνθου.

  • ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Γεννήθηκε και κατοικεί στο Σπαθοβούνι. Είναι 45 ετών. Παντρεμένος με πέντε παιδιά. Επαγγελματικά είναι ηλεκτρολόγος και χειριστής εκσκαπτικού μηχανήματος, παράλληλα με τις αγροτικές καλλιέργειες. Πρώτη φορά ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Κουταλά.

  • ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ – Γεννήθηκε και κατοικεί στον Άγιο Βασίλειο. Τελειόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σπουδές στην Aktoart and design. Ιδιωτικός υπάλληλος και υπεύθυνος σε καταστήματα εστίασης και σε οινοποιείο σε θέση salesmanager. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Βασιλείου 2018-22. Ενεργό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου από το 2019. Μέλος και αθλητής στον αθλητικό σύλλογο ShotokanKarateΤενέας.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε συμμετάσχει ως υποψήφιος σύμβουλος σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της κοινότητας.

Ο Σπύρος θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου.