Τε. Δεκ 6th, 2023

Nαύπλιο: απολογισμός τριετίας απ’ το δήμαρχο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στον απολογισμό του έργου της τριετίας 2015-2017, προέβη σήμερα ο δήμαρχος Ναυπλίου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Δημ. Κωστούρος, μίλησε για θετικό πρόσημο στην τριετία αυτή, καθώς, όπως είπε, έγινε σημαντικό έργο σε πολλούς τομείς, όπως οι υποδομές στην εκπαίδευση, την κοινωνική πρόνοια, αλλά και τον τουρισμό, που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής.

Ο κ. Κωστούρος, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο έργο της επέκτασης, εκβάθυνσης και πιστοποίησης του λιμανιού, ένα έργο που βαίνει προς την ολοκλήρωση του, καθώς εξασφαλίστηκαν 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να προχωρήσουν τα αναγκαία έργα.

Ο δήμαρχος του Ναυπλίου, τόνισε, ότι΄΄ μεγάλα έργα δεν είναι αυτά που έχουν μεγάλο προϋπολογισμό, αλλά αυτά που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη, στο κέντρο του δήμου, αλλά και στις δημοτικές κοινότητες΄΄.

Ο κ. Κωστούρος δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, γιατί, όπως τόνισε, το όποιο έργο παράγεται είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς και είναι ευτυχής, όπως υπογράμμισε, γιατί διαθέτει μια δυνατή ομάδα.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων, αλλά και κριτική στον απολογισμό, απ’ την πλευρά της μειοψηφίας της δημοτικής αρχής.

H παράταξη “Άλλη Πρόταση”, απείχε από τη συνεδρίαση, γιατί , όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπός της, Μπάμπης Αντωνιάδης, η ώρα της συνεδρίασης ( 13.00 μ.μ.) και γενικότερα ο τρόπος λειτουργίας του Δ.Σ., συνιστά υποβάθμιση και στο ίδιο το όργανο και τα μεγάλα θέματα της πόλης.

ert.gr