Δε. Απρ 15th, 2024

Νανόπουλος: Οι προτάσεις της “Συμμαχίας Πολιτών” στην Οικονομική Επιτροπή για την ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς (βίντεο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ανάπλαση του χώρου της Δημοτικής αγοράς ήταν το θέμα της συνεντεύξεως τύπου που έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παρατάξεως “Συμμαχία Πολιτών” κ. Βασίλης Νανόπουλος.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Νανόπουλος αφού εξέφρασε την διαφοροποίησή του σχετικά με την απόδοση του χώρου σε επενδυτή ο οποίος με τη σειρά του θα το επινοικιάσει, προέκρινε ως πιο ενδεδειγμένη λύση την ανάληψη εκ μέρους του δήμου μέσω ήδη εξασφαλισμένου ΕΣΠΑ κονδυλίων για τα έργα.

Παράλληλα, πέρα από τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζονται στην υλοποίηση, επέκρινε το γεγονός ότι το θέμα έρχεται και επανέρχεται προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή προς διόρθωση λόγω του ότι “όλα γίνονται στο πόδι” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Από κει και πέρα, ο κ. Νανόπουλος παραθέτοντας δείγμα των ήδη κατατεθειμένων προτάσεών του για την Δημοτική Αγορά, κάλεσε τη Δημοτική αρχή να λάβει μέριμνα, ώστε ο χώρος να αναπλαστεί γρήγορα και να αποδοθεί επιτέλους στην Κορινθιακή κοινωνία. Δείτε το σχετικό βίντεο: