Τρ. Μάι 21st, 2024

O Γιάννης Λαλιώτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Λαλιώτη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Κορινθίας. Ο Γιάννης είναι δημοσιογράφος, Εκδότης Τοπικών εντύπων και εφημερίδων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσινό Κορινθίας, παντρεμένος με την Ναταλία Μαρκινού, έχει τέσσερα παιδιά την Αθηνά, τον Γιώργο, τον Γιάννη και τον Άγγελο. Πατέρας του είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Λαλιώτης, εφημέριος Γκούρας Κορινθίας. Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (Σ.Τ.Ε.) Αναβύσσου, εργάζεται στον τουριστικό τομέα για περισσότερα από 30 έτη και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων του ξενοδοχείου Divani Caravel.

Η αγάπη για τον τόπο καταγωγής του και τα κοινά,  τον οδήγησε στο να διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσινού για είκοσι δυο χρόνια και από το 2001 διευθυντής και εκδότης της μηνιαίας τοπικής εφημερίδας “Φενεάτικα Νέα” και από το 2002 έως και σήμερα, διευθυντής και εκδότης της μηνιαίας πολιτιστικής εφημερίδας “Πολιτιστικό Βήμα Φενεού” με σκοπό την ανάδειξη του Φενεατικού πολιτισμού αλλά και των προβλημάτων της ευρύτερης ορεινής αλλά και πεδινής Κορινθίας. Από το 2002 είναι Πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ορεινής Κορινθίας (τ.Δήμων Φενεού, Στυμφαλίας και Ευρωστίνης) συμβάλλοντας στην ενημέρωση των ανθρώπων γύρω από θέματα υγείας και παρέχοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες της περιοχής να υποβληθούν σε εξετάσεις μέσω κινητού ψηφιακού Μαστογράφου και τεστ ΠΑΠ. Από το 2005 το εν λόγω παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας εκδίδει την τριμηνιαία εφημερίδα “ΥΓΕΙΑ”, με τον ίδιο στη θέση του εκδότη και διευθυντή, στην οποία δημοσιεύονται εκλαϊκευμένα ιατρικά θέματα. Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας,  αρθρογραφεί στα έντυπα τα οποία εκδίδει ο ίδιος, στις εβδομαδιαίες εφημερίδες της Κορινθίας καθώς και στις ηλεκτρονικές εφημερίδες της Κορινθίας. Τέλος, το 2012 βραβεύτηκε από την Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων & τον Οργανισμό Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων « Η Μηκώνη» για το συγγραφικό του έργο που λαμπρύνει τη μακρά πνευματική παράδοση του Φενεού».

Γιάννης Λαλιώτης: «Αγαπητοί  φίλοι, με σεμνότητα και μεγάλη διάθεση προσφοράς, σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στις φετινές εκλογές για την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο»! Με προγραμματισμό, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, στηρίζουμε τον πολίτη, τον άνθρωπο, την κοινωνία. Στόχος μου είναι να βλέπω την Κορινθία να βελτιώνεται με ουσιώδη βήματα τόσο κοινωνικά, οικονομικά όσο και πολιτιστικά. Στηρίζουμε τον Πετρο Τατουλη, έναν απλό, ειλικρινή, εργατικό, χαμογελαστό, σεμνό και συνάμα δυναμικό και αποτελεσματικό πολιτικό! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ λοιπόν! Με την βοήθεια και την ψήφο σας, συνεχίζουμε! Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα (Αριστοτέλης».