Τρ. Μάι 28th, 2024

O ΠΑΣ Παννεμεατικός συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του Γιάννη Πιέρρου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στόχος ενός ερασιτεχνικού σωματείου είναι να μπορέσει μέσα από τις Ακαδημίες του, να δει κάποιο από τα παιδιά του, να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ, θα ακολουθήσει τη διαδρομή προς τα τμήματα υποδομής μιας ομάδας από τη Super League.

Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αστέρα Τρίπολης, για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του, Γιάννη Πιέρρου, ο οποίος πλέον εντάσσεται με κάθε επισημότητα στα τμήμα υποδομής της Αρκαδικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα στην Κ15.

Ο Πρόεδρος του Παννεμεατικού κ. Λάκης Μανωλάκος και μέλη της διοίκησης επικοινώνησαν με τους Υπεύθυνους Ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, όπου διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ευχόμαστε στον Γιάννη κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημά του, να έχει υγεία και με την απαραίτητη προσοχή και δουλειά, το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Καλή επιτυχία Γιάννη!!!!»

Επίσης συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία και ιδιαίτερα στους προπονητές της ομάδας μας κκ Γιάννη Χόντια και Δημόπουλο Δημήτρη .