Τρ. Απρ 16th, 2024

O Γιώργος Κ. Βορινιώτης Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέλου – Βόχας

Κοινοποίηση ειδήσεων

O Γιώργος  Κ. Βορινιώτης Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέλου – Βόχας.

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία κινούμαι ανιδιοτελώς από τα χρόνια του γυμνασίου έως σήμερα που ασκώ ελεύθερο επάγγγελμα, με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό καλό των Ελλήνων πολιτών , δηλώνω την επιθυμία μου να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέλου – Βόχας,στις εσωκομματικές εκλογές  που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Μαίου 2018.

Μάχομαι για τη ΝΔ των αξιών και της δημιουργίας και πιστεύω πως ο απλός νεοδημοκράτης θα σταθμίσει και θα κρίνει σωστά,πρόσωπα και καταστάσεις.

Αυτόν εμπιστεύομαι και αυτόν θέλω να εκφράσω πολιτικά.Ευχή και επιδίωξή μου είναι να υπάρξει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ  με ικανούς ανθρώπους που θα πονάνε και θα αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία έχοντας τα μάτια ανοιχτά στις υπαρκτές κοινωνικές ανάγκες.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους και μέλη ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ. Η εκλογική διαδικασία είναι εσωκομματική. Όλοι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και είμαστε όλοι μαζί και από την προηγούμενη αλλά και από την επόμενη μέρα και  αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Ενημερωτικά ,δικαίωμα ψήφου σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές έχουν μόνο τα ταμειακά ενήμερα μέλη, είτε αποκτώντας ή ανανεώνοντας την κάρτα μέλους το αργότερο μέχρι  την Παρασκευή 4 Μαϊου 2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6972313392 .

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος  Κ. Βορινιώτης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέλου – Βόχας