Κυ. Μαρ 3rd, 2024

ΟΑΣΠ: Σύσκεψη αγροτών στη Μελιγού Αρκαδίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου επισημαίνει :

«Με τις νέες, πανελλαδικά συντονισμένες κινητοποιήσεις τους, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι αγωνίζονται ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα, που περιλαμβάνονται στα μνημόνια και στη νέα ΚΑΠ της ΕΕ.

Τα μέτρα αυτά δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά τους, σπρώχνοντάς τους μια ώρα αρχύτερα στο ξεκλήρισμα, πέρα από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ασκούμενη πολιτική με τη φορολόγηση, την αύξηση του κόστους παραγωγής, τον ΕΦΚΑ κ.ά., υπάρχουν και νέα μέτρα που πάρθηκαν και θα ισχύσουν νωρίτερα από το 2019 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Μεταξύ άλλων είναι και ο νόμος που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα που προβλέπει τη διεξαγωγή πλειστηριασμών για χρέη προς την εφορία και τα Ταμεία.

Μία σειρά μέτρα που κάνουν ακόμα φτωχότερους τους αγρότες που τους εμποδίζουν να συνεχίσουν την παραγωγική δραστηριότητα.

Καλούμε όλους τους φτωχομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, στη σύσκεψη που οργανώνουμε στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς το Σάββατο 27 Γενάρη στις 7:30 μ.μ.

Για να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα που μας χτυπάνε. Να παλέψουμε με κάθε μορφή για την επιβίωσή μας».