Πα. Σεπ 22nd, 2023

Olympia Forum: Εξέχουσες παρουσίες στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου. Καθημερινά ο κατάλογος των προσώπων που θα τιμήσουν και θα στηρίξουν με την παρουσία τους την καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία, μεγαλώνει. Προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας, των οποίων η παρουσία αποτελεί καθοριστική παράμετρο επιτυχίας, καθώς θεωρούμε αναγκαία και επιτακτική την ευρεία διαβούλευση και κατάθεση προτάσεων που θα ξαναφέρουν την Πελοπόννησο –αλλά και τη χώρα γενικότερα- σε τροχιά ανάκαμψης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκης, θα είναι ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, Αθανάσιος Μπούρας. Εκρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, και της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, θα είναι ο Βουλευτής Ηλείας και Πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Κουτσούκος. Στο Συνέδριο θα μιλήσουν ακόμη: Ο συγγραφέας,οικονομολόγος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, Ο Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Νομού Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Συγκοινωνιολόγος, Πρώην Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Διευθυντής στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών στη Γαλλία (CNRS), Νίκος Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κώστας Μίχαλος, ο Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου του ICC, Πέτρος Δούκας και ο Πρώην Πρόεδρος του ICC – Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου – Ελλάς, Πρόεδρος Vernicos Maritime S.A. και της Ν.Ε. “Νικόλαος Βερνίκος” Ρυμουλκά-Ναυαγοσωστικά και Αντιπρόεδρος ταξιδιωτικού οργανισμού Consortium Travel A.E. και Vernicos Yachts A.E. Είναι Αντιπρόεδρος της Eurocorp A.E., Νίκος Βερνίκος.

15-17 Φεβρουαρίου η καρδιά της ανάπτυξης της Πελοποννήσου, χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, στο Μικρό Συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας, στον
Πύργο.