Τρ. Ιαν 31st, 2023

Έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά. Οι υποψήφιοι σύνεδροι εκλέγονται με μονοσταυρία και με ενιαίο μέτρο. Ο αριθμός τους καθορίζεται από την συμμετοχή.

Ο μέγιστος αριθμός των εκλεγμένων συνέδρων ορίζεται στους τρεισήμισι χιλιάδες (3.500) και κατανέμεται αναλογικά ανά Τ.Ο.

Εξασφαλίζεται επίσης το ποσοστό της ελάχιστης εκπροσώπησης για τις γυναίκες, τους άνδρες και για τους νέους, όπως ορίζεται στο καταστατικό . Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αναγράφονται στο μητρώο μελών του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι την 15/2/2019 και ώρα 20.00. Μέχρι την ίδια ημερομηνία τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην «ιστοσελίδα» του Κινήματος Αλλαγής (kinimaallagis.gr), να διορθώσουν – επικαιροποιήσουν- συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο μητρώο μελών. Οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος Σύνεδρος. Η υποβολή υποψηφιότητας από τα μέλη κατατίθεται είτε μέσα από την Ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής (kinimaallagis.gr) ή στην Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας (Πληροφορίες: Αγγελόπουλος Δημήτρης – 6948266544).

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Φεβρουαρίου 2019. Η προθεσμία απόσυρσης ή παραίτησης από υποβληθείσα υποψηφιότητα λήγει την δωδεκάτη (12η) μεσημβρινή της 22 Φεβρουαρίου 2019.

Οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου2019. Για όλα τα θέματα που αφορούν την εκλογική διαδικασία θα ακολουθήσει αναλυτικότερο δελτίο τύπου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr