Δε. Ιούν 17th, 2024

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Mέσα σε ένα ιδιαίτερα  ευχάριστο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, στις γηπεδικές του εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ Κορίνθου, ο καθιερωμένος αγιασμός του ΟΑΚ, για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς.

Ήταν όλοι εκεί, διοίκηση, προπονητές, αθλητές, γονείς, ο δήμαρχος Κορινθίων κος Αλέξανδρος Πνευματικός, ο αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κος Παναγιώτης Μεταξάς αλλά και όλοι οι φίλοι του ομίλου και του τένις.

Ο πρόεδρος του ΟΑΚ  κος Γιώργος Κεφερλής μετά την τέλεση του αγιασμού πραγματικά ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και κυρίως τους μικρούς αθλητές του, παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία του, την  εντυπωσιακότατη στολή του συλλόγου. Στη συνέχεια παρουσίασε το αγωνιστικό πρόγραμμα και τους  στόχους της νέας αθλητικής χρονιάς του ομίλου βάζοντας για άλλη μια φορά για τα κορινθιακά δεδομένα πολύ  ψηλά τον πήχη, ανακοινώνοντας μάλιστα και συνεργασίες με το γυμναστήριο PALLADIO και το διαιτολογικό γραφείο ARMONIA με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των αθλητών του όσον αφορά στην ενίσχυσή τους. Στην εκδήλωση μάλιστα παρευρέθησαν και παρουσίασαν αυτά τα προγράμματα συνεργασίας  η κυρία Μαρίνα Σοφού ( PALLADIO GYM) και ο κος Λάμπρος Δημητρόπουλος (ARMONIA DIET & WELLNESS LAB).

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τον λόγο πήραν τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν τον όμιλο για την όμορφη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, υποσχέθηκαν ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του συλλόγου ξεκινώντας μάλιστα  με την άμεση ανακατασκευή των γηπέδων που προπονείται ο όμιλος.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο και τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ για την παρουσία αλλά και την πολυετή στήριξή τους, την κυρία Μαρίνα Σοφού και τον κύριο Λάμπρο Δημητρόπουλο για την προσφορά των προγραμμάτων τους  και την υπέροχη παρουσίαση τους, τον πατέρα Παναγιώτη  που βρίσκεται πάντα κοντά στον όμιλο, μα κυρίως ευχαριστεί τους προπονητές και τα  μέλη του και τους εύχεται καλή αθλητική χρονιά, γεμάτη υγεία, προσωπικές και τενιστικές επιτυχίες!