Πα. Σεπ 22nd, 2023

Soccer Stars:Η κορυφαία μέθοδος προπόνησης τώρα και στo Λουτράκι (video-εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Soccer Stars:Η κορυφαία μέθοδος προπόνησης τώρα και σto Λουτράκι

Η Soccer Stars ιδρύθηκε και ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Ιούλιο του 2015. Αποτελεί μία καινοτόμο Σχολή Ποδοσφαίρου που δραστηριοποιείται σε δύο τομείς. Τόσο στην ατομική βελτίωση του ποδοσφαιριστή μέσα από ποδοσφαιρικά ερεθίσματα, όσο και στην εκμάθηση – εκπαίδευση των προπονητών μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα .

Η Soccer Stars ειδικεύεται στην εκμάθηση ατομικών δεξιοτήτων μέσα από προπονήσεις σε μικρά γκρούπ ποδοσφαιριστών σύμφωνα πάντα και με την πυραμίδα της TSM. Η Soccer Stars είναι η επίσημη Ακαδημία TSM στην Ελλάδα και έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Ολλανδικής Προπονητικής Μεθόδου που Ονομάζεται Total Soccer Method.Η Soccer Stars  λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP στο Λουτράκι ! Διανύει τον 5ο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας αφού αριθμεί 85 παιδιά ηλικίας από 3,5 έως 15 ετών.Ο Μπάμπης Πελέκης (κάτοχος διπλώματος UEFA B με δράση 15 ετών στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου)

και ο Σωκράτης Πέτρου (διπλωματούχος προπονητής UEFA C, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) είναι οι ιδρυτές της σχολής και οι head coaches .Στο προπονητικό Team ανήκουν ακόμη  οι νεαροί προπονητές Γιώργος Παππάς και Άγγελος Βαραβέρης, ο γυμναστής Σταύρος Τσούμπας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μπόζνος και η βρεφονηπιοκόμος με ειδικότητα στη ψυχολογία, Γιώτα Μπεκιάρη (και κάτοχος UEFA C).Ο Μπάμπης Πελέκης και ο Σωκράτης Πέτρου μίλησαν στην κάμερα του Loutrakiblog.gr

Aπό τις 24 έως τις 26 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο  το Soccer Stars Youth Festival, με συμμετοχή ομάδων Κ8, Κ10, Κ12, Κ14. Από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου θα διεξαχθεί το ΤSM Summer Camp για παιδιά από 8 έως 16 ετών. Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του  Sportcamp

Το μεγάλο event αφορά το ταξίδι στην Ολλανδία για το ΤSM Soccer Tour Summer Camp της VVV-Venlo,το οποίο, θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 20 Αυγούστου. Τα παιδιά θα επισκεφτούν αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα, θα προπονηθούν με Ολλανδικές Ακαδημίες, θα παρακολουθήσουν αγώνες , θα επισκεφτούν τουριστικά αξιοθέατα και θα κάνουν βόλτες με τα ποδήλατα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://soccerstars.gr/el/about-us.html

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προπόνηση