Τε. Μαρ 29th, 2023

To korinthostv.gr σταθερά στην κορυφή της ενημέρωσης στο νομό Κορινθίας – Tο πρώτο ειδησεογραφικό site και το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

To korinthostv.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό website στο νομό Κορινθίας.

Το korinthostv είναι το πλέον έγκυρο και αξιόπιστο ειδησεογραφικό website στο νομό Κορινθίας με άμεση και συνεχής ενημέρωση.

Οι μετρήσεις για το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου (εδωδείχνουν πρώτο και με διαφορά από τα άλλα site και συνεχίζει ακάθεκτα την ανοδική πορεία του.
Καθημερινά είστε χιλιάδες που μας επιλέγετε για την ενημέρωση σας κι αυτό μας τιμά.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ καθημερινά αναζητώντας επίμονα την είδηση και την αλήθεια, με επίκεντρο τον τόπο μας.
Γιάννης Στεφανής
διαχειριστής του korinthostv

Το Korinthostv.gr είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικό, ενημερωτικό website στο νομό Κορινθίας, που το επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες άτομα, και εν δυνάμει πελάτες με καθημερινή ενημέρωση και προβολή και μέσα από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο (facebook.com).

Η διαφημιστική καταχώριση στον ιστότοπό μας, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή της επιχείρησής σας, σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Άμεσα αποτελέσματα – Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ο πελάτης μπορεί με ένα κλικ να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την επιχείρηση σας (την ιστοσελίδα σας, facebook page κτλ).

Η online διαφήμιση βοηθά στην αποτύπωση στην μνήμη του πελάτη της επιχείρησης σας ενώ τον παροτρύνει να την επισκεφθεί.

Κάνει την επιχείρηση σας πιο εύκολα αναγνωρίσιμη καθώς οι πελάτες την βλέπουν στην ιστοσελίδα μας με μεγάλη συχνότητα.

Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος προτιμά να ενημερώνεται πλέον μέσω του διαδικτύου καθώς η ενημέρωση είναι άμεση σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου από όλες τις ηλικιακές ομάδες σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας .

Το site μας διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, επιμέλεια και συνεχή υποστήριξη διαφημιστικών banners, μπορεί να γίνει αποτελεσματικό εργαλείο μιας δυναμικής επαγγελματικής προώθησης για επαγγελματίες ή επιχειρήσεις προσφέροντας τεράστια προβολή και επικοινωνία.
Για να λάβετε μια προσφορά για διαφημιστική καταχώρηση στην σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Korinthostv.gr: Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας. E-mail. korinthostv@gmail.com

Τηλ.  6932792683

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr