Πε. Ιούν 13th, 2024

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου, παρουσία του Βουλευτή και πρώην υπουργού Νίκου Δένδια

Στην κατάμεστη αίθουσα του εργατικού κέντρου, παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν του κομματικού μηχανισμού του νομού μας καθώς και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτης Χρίστος Δήμας, ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς, ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας και οι πολιτευτές, Γρηγόρης Καρούζης , Γιώργος Πετρίτσης και Μαριλένα Σούκουλη. Τον κομματικό μηχανισμό εκπροσώπησαν οι Αναπληρωτες Γραμματείς Βασίλης Σμπόνιας και Δημήτρης Μήλιος καθώς και οι τομεάρχες Κορινθίας Νίκος Φατούσης και Β1 Αθηνών Γιώργος Τέσσης.
Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης και οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων Λουτρακίου Κώστας Βενετσάνος, Νεμέας Καρυώτης Κ και Κιάτου Χ. Μπριλης. Το παρών έδωσε επίσης Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, Σοφία Αναγνωσταρά, και ο Απόστολος Παπαφωτίου, η κ. Πένυ Επιβατινού Πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου και φυσικά οι υπεύθυνοι social media Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη και Νίκος Ροτζιώκος.