Πε. Φεβ 22nd, 2024

Σπύρος Πιέρρος: Εγγυόμαστε την έγκαιρη και ορθή υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ και την μέγιστη δυνατή υποστήριξη των παραγωγών (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Πιστοποιημένος Φορέας «Σπύρος Πιέρρος» εγγυάται και την φετινή χρονιά την χωρίς λάθη υποβολή των Δηλώσεων και την μέγιστη δυνατή υποστήριξη των παραγωγών, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή απώλεια στις επιδοτήσεις.

Το γραφείο μας με έδρα την Λεωφ. Παπακωνσταντίνου 20 (έναντι ΚΑΠΗ Δήμου Νεμέας) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 – 20.00   για να προσφέρουμε στους παραγωγούς που θα μας εμπιστευτούν: Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2018 Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων
Συμπλήρωση Μητρώου Αιγοπροβάτων και υποβολή του στη Δ/νση Κτηνιατρικής Εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών Εκπόνηση Σχεδίων Βελτίωσης Μέχρι 15 Μαΐου – αυστηρά – οι δηλώσεις ΟΣΔΕ
Ο αγρότης για να υποβάλλει την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης και προκειμένου να πιστοποιηθεί πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω των προσωπικών του κωδικών της εφαρμογής taxisnet.
Επίσης, σε όλα τα παραστατικά χρήσης ενοικιαζομένων αγροτεμαχίων, από φέτος, θα πρέπει να αναγράφεται το ΑΤΑΚ του αγροτεμαχίου του ιδιοκτήτη.
Το γραφείο μας συνεργάζεται με την εταιρεία «ΤΣΟΥΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» για την πίστωση γεωργικών φαρμάκων ΑΤΟΚΑ
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είτε για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2746023562 (ηλεκτρονική διεύθυνση: pierrososde@gmail.com).