Δε. Αυγ 15th, 2022

Με το Σωματείο Πυροσβεστών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με τον Σωματείο Πυροσβεστών Νομού Κορινθίας συναντήθηκε το απόγευμα ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Δήμαρχος είπε ότι τα μέλη του Δ.Σ. τον ενημέρωσαν για τα θέματα που τους απασχολούν και αφού τους ευχαρίστησε για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια και για την στενή συνεργασία που έχουν, τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, χωρίς φωτιές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να τα λύσουν γρήγορα με την βοήθεια της πολιτείας και τους υποσχέθηκε πως ο Δήμος στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα τους βοηθήσει για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο πρόεδρος των Πυροσβεστών κ. Βαγγέλης Κουγιάς αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την συνάντηση που είχαν δήλωσε πως συζήτησαν μαζί του, για τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο τους και ότι ο Δήμαρχος είναι μαζί τους από την πρώτη στιγμή και τους υποσχέθηκε πως ότι χρειαστούν θα είναι δίπλα τους και κλείνοντας ο πρόεδρος ευχήθηκε να μην έχουν καμία φωτιά στην περιοχή μας.