Πα. Ιούν 14th, 2024

Απίστευτες εικόνες στην Επίδαυρο – Η στιγμή που τα κύματα βγάζουν τα σκάφη από τη θάλασσα στη στεριά (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην αναλυτική καταγραφή των ζημιών σε σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές και καλλιέργειες προχωρούν σήμερα δήμοι και Περιφέρεια στις περιοχές της Αργολίδας, που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας. Επίσης, οι δήμοι έχουν καλέσει τους κατοίκους να υποβάλλουν δηλώσεις για ζημιές σε σπίτια, οικοσκευές και επιχειρήσεις.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, προκειμένου να γίνει μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης, ώστε να προχωρήσουν οι επόμενες ενέργειες.

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Αργολίδα, ο αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Χειβιδόπουλος δήλωσε ότι «από νωρίς σήμερα το πρωί έχουμε ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο, στις υποδομές, αλλά και στις καλλιέργειες, ιδιαίτερα στην ελαιοπαραγωγή, αφού σε λόγο καιρό ξεκινά η συγκομιδή του ελαιοκάρπου».

Είναι η στιγμή που τα μανιασμένα κύματα βγάζουν τα δεμένα σκάφη από τη θάλασσα στη στεριά. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Όταν οι ιδιοκτήτες τους πλησίασαν για να διαπιστώσουν την κατάσταση, δεν μπορούσαν να κάνουν απολύτως τίποτα. Αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν και ένα 24ωρο μετά έκαναν τον απολογισμό της καταστροφής. 

www.newsit.gr