Πα. Μαρ 24th, 2023

Yπόθεση 12χρονης: Στο μικροσκόπιο των Αρχών έξι άτομα – θα βρεθούν ενώπιον της 33ης ανακρίτριας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόσωπα και ονόματα έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό και τώρα έξι ακόμη πρόσωπα έχουν κληθεί από την 33η ανακρίτρια να καταθέσουν. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί από την ανήλική και έχουν δεχθεί κλήτευση φέρεται να είναι ένας πρώην διαιτητής και ένας δερματολόγος.

 

Τα έξι νέα άτομα που κλήθηκαν αρχικά στην Εισαγγελία την Παρασκευή σήμερα Δευτέρα (20/2) δεν είναι κατηγορούμενοι αλλά έχουν λάβει κλητεύσεις για απολογία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ανάμεσα σε έξι νέα άτομα που αναγνώρισε η ανήλική που έπεσε θύμα βιασμού σε κύκλωμα μαστρωπείας περιλαμβάνονται πολύ γνωστός πρώην διαιτητής και ένας δερματολόγος, οι οποίοι μαζί με άλλους τέσσερις, θα κληθούν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις ενώπιον της 33ης ανακρίτριας.

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας να μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών. Οι έξι αυτοί έχουν κληθεί. Δεν γνωρίζουμε αν θα συλληφθούν μετά. Πάντως προς το παρόν πρόκειται μόνο για κλήτευση σε απολογία. Το σίγουρο είναι ότι οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση συνεχίζονται» ανέφερε στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαλέρια Δολοψάκη επισημαίνοντας ότι όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας στην ΕΡΤ, το πιθανότερο είναι σύντομα να έχουμε και άλλες συλλήψεις.

www.ertnews.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr