Κυ. Μαρ 3rd, 2024

Ζήτησε αναβολή ο ΠΑΟΚ για να παραστεί ο Κομίνης – Δεν έγινε δεκτό το αίτημά του από την Πειθαρχική Επιτροπή

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για όσα έγινα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ζήτησαν οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, στο πειθαρχικό όργανο της Super League. Ο λόγος για το συγκεκριμένο αίτημα, έχει να κάνει με την απουσία του διαιτητή του αγώνα, Γιώργου Κομίνη, ο οποίος γνωστοποίησε από χθες ότι δεν θα δώσει το «παρών» για προσωπικούς λόγους.

«Θεωρούμε ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παρουσία του κ. Κομίνη είναι άκρως απαραίτητη στην διαδικασία. Ζητούμε την αναβολή της υπόθεσης και ζητούμε να υποχρεωθεί να παραστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Και πρόσθεσε: «Μας στερεί ένα πρωτάθλημα ο κ. Κομίνης και πρέπει να είναι εδώ, για να δώσει απαντήσεις σε όλους. Δεν θα είναι δίκαιη η κρίση χωρίς την παρουσία του διαιτητή».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συμπλήρωσε, σχετικά: «Άλλωστε, κύριε πρόεδρε, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί. Αναφέρει ότι σήμερα δεν μπορεί να έρθει. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όποτε μπορείτε και μπορεί…».

Η πλευρά της ΑΕΚ διαφώνησε και ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία. Η έδρα διέκοψε για περίπου πέντε λεπτά, για να αποφασίσει επί του αιτήματος. Μάλιστα, στην Ένωση επικαλέστηκαν και την έγγραφη κατάθεση του Αλέξανδρου Αρετόπουλου για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Τελικά, ο δικαστής ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται με επιφύλαξη η διαδικασία: «Το Πειθαρχικό Όργανο διατάζει την πρόοδο της της διαδικασίας και επιφυλάσσεται για το αίτημα της αναβολής», ειπώθηκε σχετικά. «Θα μπορούσατε να διακόψετε τη δίκη για τη Δευτέρα», είπε ο τρίτος νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Newsbeast.gr