Πα. Μάι 10th, 2024

Στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Ρόδο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο την Παρασκευή και το Σάββατο, 12 και 13 Απριλίου, παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα. Επίσης, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Επικρατείας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, εκ μέρους της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Πιτσάκη και από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ραψωματιώτη Δημήτριο.

Τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για την οριστική έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση και η αναβάθμιση του ρόλου των Επιμελητηρίων, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο της Γενικής Συνέλευσης. Κύριοι άξονες ήταν η διεκδίκηση σειράς μεταρρυθμίσεων και μέτρων που θα συμβάλουν στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη και την αγορά εργασίας (απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας, θέσπιση ενιαίας φορολογικής κλίμακας και τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών).