Πε. Μάι 2nd, 2024

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών και βιντεοπροβολέα από τον υφυπουργό Χρ. Δημα στο Δημοτικό σχολείο Κλένιας (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κλένιας Παναγιώτα Κατσάνου και oι μαθητές υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά στο Δημοτικό σχολείο Κλένιας τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα! Η επίσκεψή αυτή είχε σκοπό τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών και βιντεοπροβολέα, απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν το έργο τους, αλλά και τους μαθητές να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη νέα ψηφιακή εποχή της γνώσης!  

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ντρίμερης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Κλένιας κ. Μπακλώρης Παναγιώτης και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Κλένιας ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χρήστος καθώς και η κ. Κορδώση Μαρία!

Όλο αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού ο υφυπουργός κ. Δήμας κατάγεται από το χωριό Κλένια, και ήταν πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας και στεκόταν δίπλα στο σχολείο τους!

Η Διευθύντρια και oι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κλένιας ευχαριστούν θερμά τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα και του εύχονται καλή δύναμη στο έργο του!