Πε. Μάι 2nd, 2024

Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών – Χτυπούσε κατασχεμένο κινητό για ναρκωτικά την ώρα της παρουσίασης!(video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

11 άτομα, μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων που πουλούσαν ναρκωτικά, κυρίως κοκαΐνη στην Εύβοια, την Αττική και την Μαγνησία, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας με την συνδρομή συναδέλφων τους.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 123 χιλιάδες Ευρώ, κοκαΐνη, χασίς και όπλα. Οι αστυνομικοί παρουσίασαν την υπόθεση το μεσημέρι.

Από τα απίστευτα απρόοπτα στην παρουσίαση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Χαλκίδα.

Απίστευτο κι όμως συνέβη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς (ΓΕΠΑΔ) Στερεάς στη Λαμία, δύο υποθέσεων ναρκωτικών.

Ένα από τα κατασχεμένα τηλέφωνα, άρχισε να χτυπάει επίμονα, προκαλώντας αρχικά την έκπληξη των παρευρισκομένων δημοσιογράφων και μετά τα χαμόγελά τους.
Δείτε βίντεο την ώρα που χτυπάει το κινητό και παρουσίαση σχετικά με εντοπισμό μεγάλης φυτείας κάνναβης και τη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς και την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και δύο συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών.