Τε. Μάι 8th, 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΥ.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς κάθε έναν και κάθε μία από τους 1559 συντοπίτες και συντοπίτισσες, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. Η αγάπη και η εκτίμησή σας στο πρόσωπό μου αλλά και στο έργο που συντελέστηκε την τετραετία που πέρασε, με κατέταξαν στην πρώτη θέση της προτίμησής σας, γεμίζοντάς με ευθύνη και υποχρεώσεις απέναντί σας.
Επίσης, ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» και τον δήμαρχό μας Σπύρο Σταματόπουλο και του ανέθεσαν την διακυβέρνηση του τόπου μας για μία ακόμη θητεία.
 Η εντολή σας είναι ξεκάθαρη: Να συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη, με ζήλο και επιμονή για να πάμε τον δήμο Σικυωνίων ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά. Αυτή την εντολή σας, είμαι δεσμευμένος να την ακολουθήσω πιστά!
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον δήμαρχο Σικυωνίων και επικεφαλής της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων» Σπύρο Σταματόπουλο που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του και με κατέστησε συνοδοιπόρο, «σύμμαχο» και συναγωνιστή σε μια από τις ωραιότερες, πιο παραγωγικές και δημιουργικές μάχες της ζωής μου!
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!