Πε. Μάι 2nd, 2024

Η απάντηση της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” στον Γιώργο Γκιώνη

Κοινοποίηση ειδήσεων

“ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”: Η απάντησή μας στον μισογυνισμό του κ. Γκιώνη

Όταν η απελπισία και ο φόβος της απώλειας της εξουσίας κατακλύζει το μυαλό σου, τότε η πολιτική και ο πολιτικός πολιτισμός, εξαφανίζονται και στην θέση τους, εμφανίζονται η αλαζονεία, τα κτυπήματα κάτω από την μέση και εν τέλει η χυδαιότητα.

Ο κ.δήμαρχος μας έδωσε χθες να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα, της απαξίωσης του δήμου, της οπισθοχώρησης σε όλους τους τομείς και της υπανάπτυξης είναι καθαρά…στιλιστικό!

Καμία σημασία δεν έχει υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, τα εγκαταλειμμένα στην τύχη τους χωριά μας, η απώλεια του οικογενειακού εισοδήματος και η έλλειψη κάθε προοπτικής για τους νέους, τους επαγγελματίας και τους πολίτες!

Για τον κ.δήμαρχο πολιτική αξία έχει αν το μαντηλάκι θα είναι πορτοκαλί ή το σακάκι ροζ ή το μελί παντελόνι!!!!

Στην προσπάθεια του να απαξιώσει την Μαρία Πρωτοπαππά, που είναι γυναίκα, κατέφυγε στην έσχατη λύση του μισογυνισμού!

Μας προκάλεσε έκπληξη, η στάση της άλλοτε προοδευτικής και ανατρεπτικής «Παρέμβασης Πολιτών», που υιοθέτησε μία θέση, αναχρονιστική και σεξιστική, για να υπερασπιστεί, τον εκνευρισμό του δημάρχου, την έλλειψη έργων και επιχειρημάτων.!

Η Μαρία Πρωτοπαππά, είναι γυναίκα, μάνα, επιστήμονας και πάνω από όλα έχει αποδείξει όλα τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά, ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος, που δεν ξεπερνά ποτέ τις κόκκινες γραμμές της αξιοπρέπειας και του κοινωνικού ήθους!

Παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών μας αλλά και του κόσμου το παραλήρημα του δημάρχου

Οι επαγγελματίες του δήμου, μετά από 13 χρόνια ξέρουν καλά πόσο κοντά τους ήταν ο δήμος.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο!

Έτσι για το γλαφυρό της υπόθεσης, πρέπει να πούμε ότι οι στυλιστικές επιλογές κάθε ανθρώπου, αν δεν είναι επιτηδευμένα ατημέλητες, πρέπει να συμβαδίζουν με την ηλικία, την κοινωνική θέση και το γούστο του.

Και επειδή οι παρεμβάσεις του κ.Γκιώνη, που γίνονται στον δήμο μας δεν έχουν ούτε αισθητική μα ούτε και γούστο την επόμενη φορά που ο δήμαρχος θα καταφύγει στον μισογυνισμό, ας κοιτάξει πρώτα τον καθρέπτη του.

𝚫𝚼𝚴𝚨𝚳𝚮 𝚫𝚮𝚳𝚰𝚶𝚼𝚸𝚪𝚰𝚨𝚺