Κυ. Μάι 5th, 2024

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ “ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ”;;;

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ .
Μετά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο του κ. Β. Νανόπουλο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι κάλπη για τον ανεξάρτητο μέχρι χθες Βασίλη Νανόπουλο χρωματίστηκε την στιγμή που δυνάμεις ανεξάρτητων χώρων δήλωσαν ήδη στήριξη.
«Πάμε για δυο νίκες » είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντηση του με τον Βασίλη Νανόπουλο και δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι υπήρξε μεταξύ τους ένα καλό κλίμα.

Από την άλλη υπάρχει ένα παράδοξο.

Από τον κ. Νανόπουλο δεν υπάρχει έστω μια ανακοίνωση στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, που η Ν.Δ. στηρίζει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εξακολουθεί να παραμένει απαθής στη γραμμή της Ν.Δ. που θέλει την Κυριακή η Περιφέρεια να παίρνει μπλε χρώμα.
Ήδη ο κ. Καμπόσος Δήμαρχος Άργους έκανε δήλωση στήριξης στον κ. Νίκα.

Θα δούμε άραγε κάτι από τον κ. Νανόπουλο που θέλει την στήριξη της Ν.Δ. αλλά δεν την προσφέρει … και το παίζει ανεξάρτητος για να έχει τους υπόλοιπους χώρους που πολιτικά πρόσκεινται σε άλλους κομματικούς χώρους;