Πε. Μάι 2nd, 2024

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ: Δυο Πανελλήνια πρωταθλήματα κατέκτησε ο ΠΗΓΑΣΟΣ Κορίνθου!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α) στην οποία ανήκει το άθλημα του μπιλιάρδου, έκλεισε η αγωνιστική χρονιά.

Συνολικά:

Ένα χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού στο στυλ του Ελευθέρου από τον αθλητή Χρήστο Βαζούρα.

Ένα χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού Β Κατηγορίας στο στυλ των τρισπόντων από τον αθλητή Δημήτρη Μούτσο.

Ένα χάλκινο μετάλλιο για την Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ομαδικού της Γ κατηγορίας για την ομάδα της Γ1 (Κωνσταντίνος Αργυρίου, Σωτήρης Ηλιόπουλος, Αντώνης Μαστρογιάννης, Στέφανος Τσώτος, Σωκράτης Φραγκιάς).

Τρεις προβιβασμοί κατηγορίας για τους αθλητές Δημήτρη Μούτσο (από την Β στην Α), Κωνσταντίνο Αργυρίου και Σωτήρη Ηλιόπουλο (από την Δ στην Γ)  και

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι σε έναν μήνα κοντά στην έναρξή της. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΠΗΓΑΣΟΥ προπονούνται καθημερινά για να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Κορινθιακό μπιλιάρδο!

Για το σωματείο 

«ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Σ.Μ.»