Τε. Μάι 1st, 2024

Νικόλαος Δημητρίου με τον συνδυασμό «Πράσινη Πόλη»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Νικόλαος Δημητρίου είναι Συνταξιούχος Δάσκαλος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας. Σπούδασε παιδαγωγικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου.

Είναι παντρεμένος με τη Δασκάλα Ελένη Μότσια και έχουν δύο παιδιά. Από τα φοιτητικά του χρόνια εκλέγεται στα συμβούλια των εκπαιδευτικών. Έχει διατελέσει πρόεδρος των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Κορινθίας.

Υπηρέτησε σε σχολεία του Ν.Κορινθίας για 35 συναπτά έτη, ξεκινώντας το 1986 από το Αγγελλόκαστρο Κορινθίας, στη συνέχεια υπηρέτησε στα σχολεία Σοφικού, Άσσου, Βραχατίου, Ζευγολατιού, 2ο Κορίνθου και ολοκλήρωσε την εκπαιδευτική του διαδρομή στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου το 2021.

Έχει εκλεγεί πρόεδρος του χωριού του (Νέα Επίδαυρος) την αυτοδιοικητική περίοδο 1998-2002 (1ος Καποδιστριακός Δήμος Επιδαύρου).

Είναι γραμματέας (εκλεγμένος) του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Ψυχοκοινωνικής υγείας ΔΙΟΛΚΟΣ, του ΟΚΑΝΑ της περιφερειακής ενότητας Ν. Κορινθίας, όπου προσφέρει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ εργασία για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ετών.

Από τα εφηβικά του χρόνια διακατέχεται από το αίσθημα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ την οποία συνεχίζει να προσφέρει μέχρι και σήμερα στους συνανθρώπους του.

Συστρατεύεται με τον συνδυασμό «Πράσινη Πόλη» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Πρωτόπαπα, όπως και με όλους τους συνυποψηφίους του, στον ΑΓΩΝΑ για μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο φιλική στους πολίτες, για μια πόλη «ΠΡΑΣΙΝΗ…»!!! για όλους μας, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!!!