Τε. Μάι 8th, 2024

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή την Τρίτη (19/12), έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο εδώ και πολλούς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης, έφυγε από την ζωή στις 6 Ιουνίου του 2023, με τον θάνατο του να συγκλονίζει την οικογένειά του.

Ο ίδιος ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του σε συνεντεύξεις του. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» λίγους μήνες πριν, ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την στιγμή που έμαθε πρώτη φορά ότι έχει καρκίνο. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει ότι η πρώτη του σκέψη ήταν ότι θα φύγει από την ζωή, ωστόσο η οικογένειά του στάθηκε βράχος δίπλα του.Όσον αφορά τα συμπτώματα που είχε και τον έκαναν να το ψάξει περαιτέρω, ανέφερε ότι αφού νόσησε από κορονοϊό, έπεσε αρκετά το ανοσοποιητικό του, ενώ παράλληλα έχανε κιλά και ένοιωθε έντονη κόπωση. Ψάχνοντάς το παραπάνω τελικά έμαθε ότι πάσχει από την επάρατη νόσο.

Χαρακτηριστικά είχε πει: “Έπεσε το ανοσοποιητικό μου, παθαίνω βρογχίτιδα, λαβύρινθο, ήμουν χάλια. Νόμιζα ότι από όλα αυτά είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο”.“Είχα φοβερή κόπωση, άρχισα και έχανα κιλά και έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Δεν είχα όρεξη για φαγητό. Έχασα 12 κιλά. Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία”

Βράχος δίπλα του καθ’ όλη την διάρκεια που δεν ήταν καλά, ήταν η οικογένειά του, ενώ η αδελφή του Αννούλα, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.Λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του η εκπομπή “Mega Καλημέρα” επικοινώνησε μαζί της, με την αντίδρασή της να ραγίζει καρδιές.

Συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Καλημέρα… Καταστράφηκα”.