Πε. Μάι 2nd, 2024

Παναγιώτης Μεταξάς: Συνεχίζουμε μαζί με σωστό σχεδιασμό, στόχευση και σοβαρότητα.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μου δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσω διοίκηση και να καταστήσω τον εαυτό μου χρήσιμο στην κοινωνία μας ως υπεύθυνος Αθλητισμού,Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικης.

Οι γνώσεις που κέρδισα και οι εμπειρίες που αποκόμισα όλο αυτό το χρονικό διάστημα μου δίνουν τη δυνατότητα να είμαι ακόμη πιο χρήσιμος για το μέλλον του τόπου μας.Δεν θέλω να πω αν υπήρξα επιτυχημένος και δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Αυτό θα το κρίνουν οι συμπολίτες μου. Ωστόσο δεσμεύομαι ότι δε θα σταματήσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στην άσκηση των εκάστοτε καθηκόντων μου. Θα ανταποκριθώ άμεσα σε κάθε αίτημα, σε κάθε έκκληση, σε κάθε τηλεφώνημα συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως των ιδεολογικών του πεποιθήσεων και των πολιτικών του επιλογών.

Γιατι στην τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να χρωματίζουμε τους συμπολίτες μας. Εξάλλου, υπηρετούμε όλους τους Κορίνθιους. Ενώνουμε, σε μια “Πορεία Ευθύνης”. Αυτό άλλωστε είναι το βασικό σύνθημα και το όνομα της παράταξής μας.Βαδίζουμε με σχεδιασμό και σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και με σωστή στόχευση ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η δημοτική αρχή του Αλεξάνδρου Πνευματικού υπήρξε αποτελεσματική και ωφέλιμη για τον τόπο. Το έργο και η αξία της έχει αναγνωρισθεί από όλους τους Κορίνθιους συνδημότες μας. Και αυτό το εισπράττω καθημερινά σε κάθε επικοινωνία μου.

Αξίζει να δοθεί στην παράταξή μας η δυνατότητα να συνεχίσει τη θετική της πορεία. Προσωπικά πιστεύω πως ήμουν και είμαι ένα μέρος αυτής της πορείας.
Για αυτό το λόγο κοιτώντας όλους τους συνδημότες μου στα μάτια διεκδικώ εκ νέου την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Ζητώ να με στηρίξουν δεσμευόμενος ότι δεν θα προδώσω ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη.
Συνεχίζουμε μαζί με σωστό σχεδιασμό, στόχευση και σοβαρότητα.