Τρ. Απρ 30th, 2024

Συλλήψεις σε Ηλεία και Αρκαδία – Επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνελήφθη στις 16 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Πλατάνα, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη στις 16 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αρβανίτη του  Πύργου Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες 15 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Βροχίτσας, του δήμου Πύργου Ηλείας.  

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση “Ράχη” του δήμου Ζαχάρως στον Πύργο Ηλείας.