Πε. Μάι 2nd, 2024

Τοποθέτηση τριών υπόγειων κάδων στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αυτη είναι η βάση του ενός από τους τρεις υπόγειους κάδους απορριμάτων που τοποθετούνται στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Συγκεκριμένα ο εικονιζόμενος βρίσκεται μπροστά ακριβώς απο την Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

Το σύστημα υπόγειων κάδων κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Ελλάδα, σε κέντρα πόλεων αλλά και γειτονιές. Η Δημοτική αρχή επέλεξε τα υπόγεια συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων είναι η πιο φιλική μέθοδος τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς τους χρήστες. Στην Ευρώπη εφαρμόζονται εδώ και μερικά χρόνια ενώ η εφαρμογή τους συνεχώς εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται για την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο διαχείρισης απορριμμάτων από άποψη υγιεινής. Οι υπόγειοι κάδοι μπορούν να αποθηκεύσουν έως και τέσσερις φορές τον όγκο των συμβατικών κάδων. Αυτό βελτιώνει σημαντικά τις κοινοτικές υποδομές, τη διαχείριση των απορριμμάτων, και επηρεάζει θετικά την αισθητική της περιοχής που τοποθετείται.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των υπόγειων κάδων είναι ότι κρατούν τα απορρίμματα προφυλαγμένα από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υψηλές θερμοκρασίες, αδέσποτα ζώα. Οι αστική ζώνη γίνετε πιο καθαρή, χωρίς δυσάρεστες οσμές.