Τρ. Απρ 30th, 2024

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θα γίνει σήμερα  Πέμπτη 06/09/2018 στις  17:00 στο Sport Camp στο Λουτράκι η επίσημη έναρξη των προπονήσεων (τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων Νέων και Παίδων, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους από τα τέλη Αυγούστου) της Σχολής Ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία δεκαπέντε (15) χρόνια στο χώρο των τμημάτων υποδομής με την Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου, ξεκινά και επίσημα σήμερα το πρόγραμμα προπονήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Σχολή Ποδοσφαίρου, βασισμένη σε σύγχρονους τρόπους προπόνησης και εκπαίδευσης των νέων αθλητών καλύπτει σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια πάνω από το 70% του δυναμικού της ανδρικής ομάδας του συλλόγου με αθλητές που προωθούνται από τα τμήματα υποδομής. Από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, εφτά αθλητές του συλλόγου που αγωνίζονταν στην ομάδα Νέων (Κ16) αποτελούν την φετινή αγωνιστική περίοδο μέλη της ανδρικής ομάδας.

 Οι νέοι αθλητές, θα χωριστούν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία αλλά και την ικανότητα τους από το τεχνικό επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου και κάνουν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ οι γονείς θα ενημερωθούν από την διοίκηση του συλλόγου για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Τους γονείς  / κηδεμόνες και τους αθλητές θα υποδεχτούν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Μουρίκης Σωτήρης, ο επίσης Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Οικονόμου Γεώργιος, ο Γ. Γραμματέας κ. Γέρου Δημήτριος, ο Υπ/νος Δημοσίων Σχέσεων κ. Ανδρεόπουλος Ηλίας, ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Φίλης Τάσος, η Γενική Αρχηγός κ. Βλάχου Ελένη και φυσικά οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου κ. Νούλας Γιάννης Τεχνικός Διευθυντής & Προπονητής, Πέτρου Σωκράτης – Προπονητής,  Σιώκος Ηλίας – Προπονητής, Ποτήρης Γιώργος Προπονητής, Μουκέας Παναγιώτης Προπονητής Τερματοφυλάκων.