Πα. Μαρ 1st, 2024

Συντήρηση οδικού δικτύου Μονεμβασίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο : «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Μονεμβασίας», προϋπολογισμού 500.000,00€.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, δήλωσε, ότι, η «δημοπράτηση του συγκεκριμένου δρόμου, αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης που έχουμε λάβει προκειμένου να συντηρήσουμε το μεγάλο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Λακωνίας».

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι δημοπρατήσεις έργων συντήρησης του οδικού δικτύου, μιας και το επερχόμενο καλοκαίρι, θα υπάρξει μεγάλη αύξηση επισκεπτών, γεγονός που δεσμεύει την Περιφέρεια, να διατηρήσει ένα δίκτυο ασφαλές και σύγχρονο για τους πολίτες.