Τε. Φεβ 21st, 2024

Σοκάρει το video από το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό. Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην κατεύθυνση προς Πειραιά, ό

ταν νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συνθλίβοντας δύο οχήματα. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως το φορτηγό γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Όπως φαίνεται και στο video από κάμερα εσωτερικού κυκλώματος, το φορτηγό το οποίο κινούταν στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας περνώντας πάνω από την διαχωριστική νησίδα και με μεγάλη σφοδρότητα συγκρούεται με δύο οχήματα.

Τραγικός ο απολογισμός με δύο νεκρούς και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, η οποία και νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο.

Οι 12 πυροσβέστες με τα τέσσερα οχήματα που έσπευσαν στο σημείο χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν και τους τρεις ανθρώπους από τα αυτοκίνητα.

Στο video ένα ακόμα αυτοκίνητο το οποίο για κλάσματα δευτερολέπτων γλιτώνει από τη φονική σύγκρουση.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και δώσει κατάθεση ενώ έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ. Μπορεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας -στο πλαίσιο του αυτοφώρου- να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΡΤ1