Δε. Μάι 6th, 2024

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει την συμπαράστασή της στην κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Κορίνθου, το οποίο εξήγγειλε 5ωρη στάση εργασίας, με αφορμή την επικείμενη συζήτηση στο ΔΣ του ΓΝ Κορίνθου για ανάθεση των υπηρεσιών φύλαξης, καθαριότητας και εστίασης σε ιδιωτικά συνεργεία.

Είναι δίκαιο το αίτημα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο να σταματήσει άμεσα κάθε προσπάθεια ανάθεσης σε εργολάβους των υπηρεσιών! Δε θα ανεχτούμε να πεταχτούν στην ανεργία οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι τη στιγμή που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η πρακτική αυτή οδηγεί με ακρίβεια στη σταδιακή ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας!

Ο λαός έχει ξαναδεί το έργο. Η επέκταση των ιδιωτικοποιήσεων μπορεί να οδηγήσει μόνο σε αύξηση των κερδών των επιχειρηματιών με ταυτόχρονη εργασία σε συνθήκες γαλέρας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, μεγαλύτερο κόστος για το λαό και υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είναι θέμα όλου του λαού να στηρίξουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του κλάδου!

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους και απαιτούμε να μην απολυθεί κανείς! Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους!

Άμεσες προσλήψεις για να καλυφθούν όλα τα κενά, αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών!

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό!

Λαϊκή Συσπείρωση Κορινθίων

Λαϊκή Συσπείρωση Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Λαϊκή Συσπείρωση Σικυωνίων