Πε. Μάι 2nd, 2024

Βίντεο: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αγόρασαν παπούτσια σε άνδρα που τα είχε ανάγκη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γράφει η Αναστασία Στεφανή

Το korinthostv.gr και η σελίδα apocalypto δημοσιεύει αποκλειστικά το βίντεο με τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να προσφέρουν παπούτσια και κάλτσες σ΄ έναν άνδρα που τα είχε ανάγκη

Σε μια συγκινητική και αξιέπαινη πράξη προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αστυφύλακας Νικόλας Τοσουνίδης και η ομάδα του, πρόσφεραν ένα ζευγάρι παπούτσια σε έναν πολύ φτωχό άνδρα, πιθανότατα Αφγανικής καταγωγής, ο οποίος τα είχε ανάγκη.

Σε αποκλειστική του δήλωση στη σελίδα apocalypto ο ίδιος δήλωσε:

”Υπηρετώ 12 χρόνια στην ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης, έχω κληθεί σε πολλά περιστατικά και έχω κάνει πολλά. Τον συγκεκριμένο άνδρα τον έβλεπα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν από κάποιους μήνες, τον είδα και πάλι και μπήκα σε ένα mini market. Του είπα να αγοράσει ό,τι θέλει και αυτός πήρε μόνο γάλα για τα μικρά του και νερό. Είχα πάθει σοκ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αυτή η εικόνα τριγυρνούσε για μήνες στο μυαλό μου, μέχρι που τον είδα πρόσφατα στην Ερμού μαζί με την ομάδα μου. Τότε, πήραμε την πρωτοβουλία και του αγοράσαμε ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες που προφανώς τα είχε μεγάλη ανάγκη. ”

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την αντίδραση του άνδρα αλλά και τα βουρκωμένα μάτια των περαστικών, βλέποντας αυτή την ανθρώπινη κίνηση.

Μια τέτοια πράξη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για μια φορά ακόμη η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει πως πάνω απ΄ όλα βάζει τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αστυφύλακα Ν. Τοσουνίδη και την ομάδα του.