Σα. Μάι 4th, 2024

Γιάννης Καραπανάγος: Όλοι μαζί πορευόμενοι, θα επιτύχουμε το μεγάλο άλμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τα εμπρός, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το προεκλογικό του σποτ, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Καραπανάγος, με την Παράταξη ”Η Πελοπόννησος Μπροστά” του Δημήτρη Πτωχού…

Μετά από την εποικοδομητική μου θητεία, ως Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, διαπίστωσα, την ιδιαίτερη θεσμική βαρύτητα των αποφάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι του Νομού μας.

Αποδέχτηκα, έτσι, με ιδιαίτερη χαρά, την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Δημήτρη Πτωχού, προκειμένου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον συνδυασμό του, “Η Πελοπόννησος Μπροστά”, ώστε να γίνει πράξη το όραμά του, “να καταστεί η Πελοπόννησος πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα, μέχρι το 2028”. Μια Περιφέρεια που θα διακρίνεται για την ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της, “θέτοντας τον Άνθρωπο – Πολίτη, στο κέντρο της Διοίκησης και της Πολιτικής”.

Επιπλέον, αποτελεί πεποίθησή μου ότι η Κορινθία έχει ανάγκη από την ολική της επαναφορά στο προσκήνιο, αποκτώντας σύγχρονες υποδομές και ενισχυμένες κοινωνικές υπηρεσίες, αναδεικνύοντας παράλληλα την ανεκτίμητη πολιτιστική της κληρονομιά.

Όλοι μαζί πορευόμενοι, θα επιτύχουμε το μεγάλο άλμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τα εμπρός, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας
με τον Δημήτρη Πτωχό