Σα. Μάι 4th, 2024

Δήμητρα Τσουλουχά: Οι ΕΥΧΕΣ μας γίνονται ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για να έχουν τα παιδιά μας μία καλή σχολική χρονιά και μία ποιοτική καθημερινότητα, όπως ακριβώς τους αξίζει

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι ΕΥΧΕΣ μας γίνονται ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για να έχουν τα παιδιά μας μία καλή σχολική χρονιά και μία ποιοτική καθημερινότητα, όπως ακριβώς τους αξίζει.

Σκίαστρα σε όλα τα σχολεία

Στοχεύουμε να τοποθετήσουμε σταδιακά σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, σύγχρονες κατασκευές σκίασης με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που παράλληλα θα είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδιά.

Δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής

Ένα πάρκο που θα υποδέχεται σχολεία και τους μικρούς μας φίλους με στόχο την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των μαθητών σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας, με εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό (ποδήλατα, ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια κ.ά.).

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην Κόρινθο

Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα για την ασφάλεια των παιδιών και λοιπών αθλούμενων

6 απινιδωτές για όλα τα γυμναστήρια του Δήμου Κορινθίων (3 κλειστά γυμναστήρια Κορίνθου, Λεχαίου και Χιλιομοδίου και 13 γήπεδα ποδοσφαίρου συνολικά)

Κατασκευή γηπέδων και παιδικών χαρών

Ίδρυση Καλλιτεχνικού Σχολείου στην Κόρινθο (Γυμνάσιο – Λύκειο)

Ανάπλαση παραλιακού Μετώπου Ποσειδωνίας

Με χώρους άθλησης, πολιτισμού, αναψυχής και τουριστικής αξιοποίησης στο χώρο των μπαζωμάτων σε συνέχεια των παραχωρηθέντων τμημάτων ΟΣΕ στο Δήμο.

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός Αρχαίας Κορίνθου

ΩΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΟ

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δεσμεύσεις της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τον Σολομό, αποτέλεσαν για εμένα τον σημαντικότερο λόγο να εμπιστευτώ τον Νίκο Σταυρέλη σε αυτή την διαδρομή.

Αποκατάσταση του γηπέδου και νέο γήπεδο μίνι σόκερ.

Αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία της Μονάδας KYT της ΔΕΗ στο ΓΚΑ, ώστε τα χρήματα να γυρνούν πίσω στους δημότες!

Για αυτούς και για όλους τους ακόλουθους λόγους δεσμεύομαι να παλέψω καθημερινά, μέχρι την υλοιποίηση τους. Κι όταν ακόμη οι δεσμεύσεις αυτές γίνουν πράξεις, δεσμεύομαι να μη σταματήσω να προβλέπω, να διεκδικώ και να κατακτώ για τον Σολομό και τους ανθρώπους του.

Εκσυγχρονισμός των χώρων υγιεινής (αντικατάσταση τουαλετών) του Δημοτικού Σχολείου.

Διαμόρφωση προαύλιου χώρου Δημοτικού Σχολείου για την ασφαλή συμμετοχή των μαθητών σε αθλοπαιδιές & κατασκευή παιδικής χαράς.

Κατασκευή πεζοδρομίων και τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού από το ύψος της Εκκλησίας έως την είσοδο του χωριού.

Αγορά έκτασης ενός στρέμματος εντός του οικιστικού ιστού του χωριού για την ανέγερση διώροφου κτιρίου όπου θα στεγάζονται το Πνευματικό Κέντρο Σολομού, το Τοπικό Συμβούλιο, οι τοπικοί & αθλητικοί σύλλογοι και η αίθουσα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού.

Σήμερα το πρωί είχα την ευκαιρία να βρεθώ μαζί με δεκάδες γονείς στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου και να ανταλλάξουμε όχι μόνο ευχές, αλλά και χρήσιμες κουβέντες για τις ανάγκες του τόπου μας.

Σε αυτούς τους ανθρώπους, που με ξέρουν και σε όσους ακόμη μένει να γνωριστούμε και να εργαστούμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον, αξίζει ο καλύτερος εαυτός μας, και υπόσχομαι ότι από εμένα θα τον έχουν.