Πα. Μάι 3rd, 2024

Δήμος Κορινθίων: Ο Νίκος Πουλής υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δήμος Κορινθίων: Ο Νίκος Πουλής υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.

Ποιος είναι ο Νίκος Πουλής.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από την τετάρτη Δημοτικού μετακόμισα με την οικογένειά μου στην Κόρινθο όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Μετά τις σπουδές μου, αρχικά ως ηλεκτρονικός και στη συνέχεια ως Δικαστικός Επιμελητής του Εφετείου Ναυπλίου, με έδρα στην Κόρινθο που μέχρι και σήμερα διατηρώ την το γραφείο μου. Έχω εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστκών Επιμελητών Εφετείων Ναυπλίου – Καλαμάτας επί πέντε τριετίες. 

Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά και πέντε εγγόνια.

Σήμερα απευθύνομαι σε εσάς τους γνωστούς και σε όλους τους φίλους και σας δηλώνω ότι αν με επιλέξετε με την ψήφο σας, θα έχετε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας εκπροσωπεί με ευθύτητα, σοβαρότητα και εντιμότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων ή σε οποιανδήποτε θέση θελήσει και επιλέξει να μου εμπιστευτεί ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, τον οποίο εμπιστεύομαι και στηρίζω ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο!

Για αυτό σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε το  πρόγραμμα μας για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη..

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων, όποια και αν είναι η θέση σας!