Κυ. Μάι 5th, 2024

Διοργάνωση παιδικής θεατρικής παράστασης το « Αστέρι της Φιλίας»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σ’ έναν πανέμορφο χώρο, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 7 μ.μ., η παιδική θεατρική παράσταση το «Αστέρι της Φιλίας» που διοργάνωσαν οι  Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και  η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

 Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και η αίθουσα τουΑλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου γέμισε από νωρίς με μικρούς και μεγάλους φίλους που ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση.  

Ο Αστερούλης και η Ελπίδα, τα δύο πρόσωπα της θεατρικής παράστασης ζωντάνεψαν επί σκηνής, μια πρωτότυπη, θεατρική και διαδραστική διασκευή, όπου κοινό και ηθοποιοί έγιναν ένα ….

 Το «Αστέρι της Φιλίας»  μίλησε…. στις καρδιές των μικρών παιδιών για  τη φιλία, την αγάπη, τα όνειρα…  αλλά και τα δικαιώματα,  την πίστη στις δυνάμεις μας και τον εαυτό μας…

Το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων φίλων στο τέλος της παράστασης αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για τους συντελεστές της παράστασης, αλλά και τους διοργανωτές  της εκδήλωσης.

Η  Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Κορινθίας ευχαριστεί θερμά:

  • Την συγγραφέα του παιδικού  βιβλίου  το «Αστέρι της φιλίας» κα.  Μακρυδάκη Ειρήνη, Αστυνομικό και   Αντιπρόεδρο στο Ελληνικό Εθνικό  Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
  • Τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.
  • Τον Δήμαρχο Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. ΓΚΙΩΝΗ Γεώργιο για την παραχώρηση της αίθουσας.
  • Την κα. ΣΤΑΘΗ Κων/να και τον  κ. ΓΛΕΖΟ Νικόλαο υπευθύνους  του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου  για την άψογη συνεργασία  που είχαμε.
  • Τον κ. ΝΑΣΤΟΥΛΗ Γεώργιο ιδιοκτήτη του καναλιού  KorinthosNews  για την κάλυψη της εκδήλωσης  και τέλος   
  • Τους μικρούς και μεγάλους φίλους που παρακολούθησαν  την παράσταση μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μελλοντικές δράσεις!!!!