Τε. Μάι 8th, 2024

Εγγύηση επιτυχίας ο Τάσος Γκιολής για τον συνδυασμό του Δημ. Πτωχού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο αγαπητός γιατρός αντλεί την δύναμή του από τον απλό κόσμο που τον περιστοιχίζει σε κάθε πόλη και χωριό της Κορινθίας – Γιατί αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί του Δημ. Πτωχού στην Κορινθία

Στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού στην Κορινθία ξεχωρίζει δίχως άλλο η υποψηφιότητα του γιατρού Τάσου Γκιολή. Ο αγαπητός σε όλους γιατρός υπηρέτησε στην προηγούμενη θητεία ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και στάθηκε δίπλα σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη του κορινθιακού λαού κερδίζοντας ακόμη περισσότερο την καρδιά του.

Συνεργατικός, αβρός και παραγωγικός στο έργο του είχε άψογη συνεργασία με τους δύο άλλους εκλεγμένους συμβούλους της Κορινθίας τον Χάρη Βυτινιώτη και την Αθηνά Κόρκα.

Διετέλεσε δύο χρόνια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή για κάθε έναν πολίτη και κυρίως για τους προέδρους όλων των Κοινοτήτων που προσέφευγαν σε αυτόν για να βρουν βοήθεια και λύση στα προβλήματα των χωριών τους.

Επί των ημερών του δρομολογήθηκαν ή πραγματοποιήθηκαν πολύ σημαντικά έργα τα οποία ενδεικτικά είναι:

1) Πραγματοποιήθηκε Εκσυγχρονισμός-Βελτιώσεις Αρδευτικών υποδομών περιοχής Βέλου προϋπ. 2.200.000€
2) Δρομολογήθηκαν Ηλεκτρομηχανολογικά έργα στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου προϋπ. 689.000€ και μελέτη παραλιακού Μετώπου. Με την ολοκλήρωση του έργου θα μπορούν να ελλιμενίζονται 70 σκάφη και αυτό αναμένεται να φέρει σημαντική οικονομική ανάπτυξη στην γύρω περιοχή.
3) Έγινε αποκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα και μεταλλική κερκίδα 510 θέσεων στο γήπεδο Ζευγολατιού προϋπ. 330.000€
4) Πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί σε ρέματα των περιοχών Βέλου-Βόχας κάθε χρόνο προϋπ. 400.000€
5) Ολοκληρώθηκαν Αντιπλημμυρικά έργα λόγω διάβρωσης και Ασφαλτόστρωση στην Σαμούτανη και άλλες περιοχές Δήμου Βέλου-Βόχας προϋπ 2.800.000€
6) Χρηματοδοτήθηκαν Αρδευτικά Έργα σε περιοχές της Βόχας (Σουληνάρι, Χαλκί) προϋπ 400.000€
7) Έγινε ασφαλτόστρωση και σήμανση της Επαρχιακής Οδού Κούτσι-Στιμάγκα και Βραχάτι έως Νεμέα προϋπ. 1.200.000€
8) Πραγματοποιήθηκε συντήρηση Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών στο ύψος Τ.Κ Κοκκωνίου Ασφαλτόστρωση προϋπ. 1.700.000€
9) Προωθήθηκε η δημιουργία δύο κόμβων στην Π.Ε.Ο στην Γράνα Ζευγολατιού και λίγα μέτρα πιο κάτω κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου προϋπ 2.000.000€
10) Χρηματοδοτήθηκε η αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλκί Κορινθίας προϋπ:200.000€

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο πλάι του Δημήτρη Πτωχού ο Τάσος Γκιολής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Δημήτρη Π. Πτωχού υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μου, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Πετύχαμε πολλά αυτά τα δύσκολα 4χρόνια βάζοντας ξανά την Κορινθία στο επίκεντρο…υπόσχομαι σκληρή δουλειά, να είμαι πάντα δίπλα σας και μαζί να πάμε την Κορινθία κ την Πελοπόννησο ακόμα πιο μπροστά, να ηγηθούμε της σύγχρονης εποχής Δημήτρης Πτωχός Περιφερειάρχης όλων!

Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Π.Νίκα για την συνεργασία έναν άνθρωπο ορόσημο στην τοπική αυτοδιοίκηση».

gnomipoliton.com