Κυ. Απρ 28th, 2024

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και του Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ. ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

11 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και 50 δημοτικοί απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στις 4 δημοτικές ενότητες της εκλογικής περιφέρειας του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Στα ψηφοδέλτια βρίσκονται εργαζόμενοι, συνδικαλιστές πρωτοπόροι στα σωματεία τους και στους χώρους δουλειάς, που μπαίνουν μπροστά, συγκρούονται με την κυβέρνηση, την εργοδοσία και το κράτος της, την αντεργατική πολιτική, που πάνω της «ανθίζει» η άγρια εκμετάλλευση.
Που πρωταγωνιστούν στους αγώνες για Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, για μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας, για να γυρνούν οι εργαζόμενοι αρτιμελείς και ζωντανοί στο σπίτι τους.
Που δεν βάζουν νερό στο κρασί τους για την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων και των σύγχρονων αναγκών.

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν θα βρει κανείς ανθρώπους της μεγαλοεργοδοσίας ούτε βέβαια τα ίδια τα αφεντικά, σε ρόλο… περιφερειαρχών, δημάρχων, συμβούλων, να πρωτοστατούν σε αντεργατικές – αντιλαϊκές ανατροπές.
Δεν θα βρει συνδικαλιστές που κάνουν πλάτες στην εργοδοσία και οι εργαζόμενοι τους έχουν απέναντι σε κάθε βήμα διεκδίκησης και οργάνωσης του αγώνα. Δεν θα βρει «παράγοντες» στρατευμένους στην υπεράσπιση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρίσκονται αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, μαχητικοί αγωνιστές στον κλάδο τους για το εισόδημα που χτυπιέται βάναυσα, ενάντια στους νόμους και την πολιτική που τους σπρώχνει στο «κάθε χρόνο και χειρότερα».
Βρίσκονται βιοπαλαιστές αγρότες, δοκιμασμένοι σε σκληρές μάχες απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ που τους ξεκληρίζει. Πρωτοπόροι στους αγώνες για μέτρα στήριξης του εισοδήματος, για να μπορούν να μείνουν και να παράγουν στον τόπο τους.

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρίσκονται αγωνιστές που τους ξέρουν «μέχρι κι οι πέτρες» στην περιοχή τους! Καταξιωμένοι μέσα από μάχες για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που «καίει» τον λαό και οξύνει η αντιλαϊκή πολιτική.
Από το να σωθεί το σπίτι του διπλανού στον πλειστηριασμό, στην πλημμύρα, στην πυρκαγιά, μέχρι να έχουν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.
Κι από το να στελεχωθούν με προσωπικό τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, μέχρι να παρθούν μέτρα αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής προστασίας, για την προστασία του περιβάλλοντος, την απόδοση ελεύθερων χώρων στον λαό.

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρίσκονται άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, αναγνωρισμένοι επιστήμονες από διάφορους τομείς, που στηρίζουν τις εργατικές – λαϊκές διεκδικήσεις, προσφέρουν τις γνώσεις τους για να φωτίσουν τις λαϊκές ανάγκες, να τεκμηριώσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα αυτές να ικανοποιηθούν.
Βρίσκονται χιλιάδες νέοι και νέες, φοιτητές και φοιτήτριες, που έδωσαν και δίνουν μάχες ενάντια στο Πανεπιστήμιο ΑΕ, για τη φοιτητική στέγη, για να φτιάχνει το κράτος σύγχρονες υποδομές και δωρεάν εστίες, όχι να χρηματοδοτεί την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρίσκονται άνθρωποι που ανεξάρτητα από πολιτική προέλευση συναντήθηκαν με το ΚΚΕ στους μεγάλους αγώνες, συμπορεύτηκαν στις πρόσφατες εκλογικές μάχες και τώρα κάνουν το επόμενο βήμα.
Τέτοιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους έχει ανάγκη ο λαός, μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που κλιμακώνεται, με καθοριστική συμβολή των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, που υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική: Με χαράτσια και τέλη στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, με ανταποδοτικότητα, εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποιήσεις, με «πράσινα» σχέδια και πακτωλό χρημάτων για επενδύσεις, έργα και υποδομές που έχουν ανάγκη οι όμιλοι και απαξιώνουν όσα έχει ανάγκη ο λαός.
Είναι στο χέρι του λοιπόν να εκλέξει ακόμα περισσότερους στις επικείμενες εκλογές, να αναδείξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτική αρχή σε ακόμα περισσότερους δήμους.
Αυτό θα κάνει την πραγματική διαφορά: Η ενίσχυση της γνήσιας εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης, του μόνου αντίπαλου δέους στην πολιτική – «στυλοβάτη» των στρατηγικών επιλογών και των σχεδιασμών της αστικής τάξης, που υλοποιούν ενιαία όλοι οι «κρίκοι» του κρατικού μηχανισμού, κυβέρνηση – Περιφέρειες – δήμοι σε βάρος των εργατικών – λαϊκών αναγκών.

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ στην ΚΟΡΙΝΘΊΑ:

ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ Νίκος Κουτουμάνος

ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ

Αποστολοπούλου Μάγδα. Ζει στο Βραχάτι Κορινθίας. Εργάζεται στην Ολυμπία Οδό. Είναι πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων.

Ασημακόπουλος Χρήστος, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, γραμματέας Παραρτήματος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, πρώην πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Κελλάρης Γιάννης, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και εργαζόμενος στην ΔΕΥΑ Σικυωνίων. Περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Σικυωνίων και μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ (ΠΟΕ – ΔΕΥΑ).

Λουκος Θανάσης, εργαζόμενος στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγ. Θεοδώρων.

Σίμιτς Ευαγγελία, συνταξιούχος ΙΚΑ, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κορινθίας.

Παπαδά Βασιλική, Γεννημένη το 2002 με καταγωγή από τη Νεμέα. Είναι φοιτήτρια Νομικής στην Αθήνα. Ασχολείται με το θέατρο και το τραγούδι

Παναγιωτόπουλος Νίκος, συμβασιούχος εργαζόμενος στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το 2019 στον Δήμο Ξυλοκάστρου.

Σαραμπάλης Κωνσταντίνος. Είναι από το Δερβένι, συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Φυσικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σπηλιώτης Πάνος. Γεννήθηκε στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. Μένει στο Λουτράκι. Βιομηχανικός εργάτης. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Βιομηχανίας Κατεργασίας Ξύλου ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΕ, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας Οικοδομών Ελλάδας.

Τσαρμπου Φρόσω, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας.


Τζέκου Φανή, Συνταξιούχος μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλος του Δ.Σ. Συνταξιούχων ΙΚΑ Κορινθίας


Φαρμάκης Νίκος. Ζει στο Καστράκι του Δήμου Νεμέας. Είναι συνταξιούχος αγρότης.

Φρίσυρας Γιάννης, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, πρώην μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Θριάσιου Νοσοκομείου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Μενελάου Μενέλαος του Νικολάου. Βιομηχανικός εργάτης στη fulgor και μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, έχει διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Κορινθίας και μέλος του Εθνικού συμβουλίου στην Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Υφεση και Ειρήνη είναι πρόεδρος του Οικιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου στον οικισμό «Σέσι» Αγίων Θεοδώρων. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μαθητών Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων και πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου του μουσικού σχολείου Κορίνθου


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Λαζάρου Ιωάννα του Σπυρίδωνος. Δικηγόρος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, μέλος της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ νομού Κορινθίας

Μαρινάκης Ηλίας του Ιωάννη. Δημόσιος υπάλληλος επαγγελματίας οδηγός

Νικολάου Ηλίας του Σπυρίδωνος. Βιομηχανικός εργάτης

Ντούλας Βασίλειος του Δημητρίου. Μουσικός

ανταζής Εμμανουήλ του Δημητρίου. Συνταξιούχος μέλος του Σωματείου συνταξιούχων Νομού Κορινθίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΣΘΜΙΑΣ

Αναγνωστοπούλου Αμαλία συζ. Γεωργίου. Συνταξιούχος μέλος του Σωματείου συνταξιούχων Νομού Κορινθίας.

Κρητικού Ελπίς συζ. Βασιλείου. Συνταξιούχος μέλος του Σωματείου συνταξιούχων Νομού Κορινθίας.

Μουζάκης Θεοφάνης του Ευθυμίου. Συνταξιούχος μέλος του Σωματείου συνταξιούχων νομού Κορινθίας και του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Σπηλιώτη Αγγελική (Κούλα) του Νικολάου. Συνταξιούχος, μέλος του σωματείου συνταξιούχων νομού Κορινθίας μέλος της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ νομού Κορινθίας

Στρατουδάκη Ιωάννα συζ. Θεοδώρου. Συνταξιούχος μέλος του σωματείου συνταξιούχων νομού Κορινθίας, μέλος της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ νομού Κορινθίας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Ασημακοπούλου Αναστασία συζ. Χρήστου. Συνταξιούχος

Γκιώνη Μαρία συζ. Δημητρίου. Συνταξιούχος

Θώδη Μαρία του Δημητρίου. Συνταξιούχος, μέλος της επιτροπής συνταξιούχων Λουτρακίου Περαχώρας και εκλεγμένη με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο τοπικό συμβούλιο Λουτρακίου Περαχώρας

Λογοθέτης Μιχαήλ του Νικολάου. Εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο τοπικό συμβούλιο Λουτρακίου Περαχώρας

Μουζάκης Αντώνιος του Βασιλείου. Συνταξιούχος

Οικονόμου Μαρία του Χρήστου. Ιδιωτική υπάλληλος

Πλυτάς Χαράλαμπος του Μιχαήλ. Μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Κορινθίας

Σιτές Κωνσταντίνος του Ιωάννη. Οικοδόμος

Τσάβαλος Μιλτιάδης του Ζήκου. Συνταξιούχος Μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Κορινθίας

Φόρτης Βασίλειος του Μιχαήλ. Συνταξιούχος Μέλος του σωματείου συνταξιούχων νομού Κορινθίας, έχει διατελέσει ταμίας του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου συνταξιούχων Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Χατζηζώης Χαράλαμπος του Ζήση. Συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου οικοδόμων Καλλιθέας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΩΝ

Ζαχάρης Γεώργιος του Βασιλείου.

Μελέτη Κωνσταντία Θέμις του Θεοδώρου. Καθηγήτρια μουσικής (διπλωματούχος πιάνου) – Καθηγήτρια μπαλέτου. Μέλος της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ νομού Κορινθίας

Ρέντα Δωροθέα συζ. Ιωάννη. Συνταξιούχος Μέλος του σωματείου συνταξιούχων νομού Κορινθίας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Δενδρινού Φρατζέσκα του Νικολάου. Βρεφονηπιοκόμος με μεταπτυχιακό κοινωνικής ανθρωπολογίας στο Πάντειο πανεπιστήμιο, και ειδικότητα στη Πολυπολιτισμική εκπαίδευση

Λαζάρου Μαρία του Σπυρίδωνος. Συμβολαιογράφος, μέλος της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ νομού Κορινθίας

Μενελάου Μαρίνα του Μενέλαου. Φοιτήτρια, τελειόφοιτη στο τμήμα μαιευτικής του πανεπιστήμιου δυτικής Μακεδονίας.

Μπένιας Παναγιώτης του Αθανασίου. Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στην Καβάλα

Νόκας Δημήτριος του Βασιλείου. Υποψήφιος Διδάκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Απόφοιτος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλία, πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2019 έως το 2021 .

Αντωνίου Στυλιανή του Ιωάννη. Αρχιτέκτονας ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου αρχιτεκτονικής

Ασημακόπουλος Βίκτωρ του Χρήστου. Ελεύθερος επαγγελματίας

Ζερβού Αικατερίνη του Αριστείδη. Γεωπόνος

Θώδης Δημήτριος του Παναγιώτη. Συνταξιούχος, έχει διατελέσει πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Κεμερίτης Κωνσταντίνος του Αναστασίου. Εργαζόμενος στη διώρυγα Κορίνθου

Κραμπουκούκης Γεώργιος του Δημητρίου. Βιομηχανικός εργάτης
Κώνστας-Αγγέλου Χαράλαμπος του Γεωργίου. Μαθηματικός

Μιχαλακάκου Αγγελική του Δικαίου. Οικιακά

Μπόζνος Κωνσταντίνος του Βασιλείου. Δάσκαλος Μουσικής. Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Κορινθίας

Μπουλούγαρης Παναγιώτης (Τάκης) του Κωνσταντίνου. Συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης

Νόσης Σπυρίδων του Γεωργίου. Συνταξιούχος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Περώνης Αντώνιος του Φωτίου. Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος

Πιτσίκος Νικόλαος του Μιχαήλ. Βιομηχανικός εργάτης

Σαμπαριώτης Κωνσταντίνος του Χρήστου. Εργαζόμενος στον κλάδο Επισιτισμού

Σιτές Περικλής Χρήστος του Ιωάννη. Εργαζόμενος στον κλάδο του Τουρισμού

Σκούρτης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Εργαζόμενος στον κλάδο Επισιτισμού, μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Κορινθίας

Τσιουτσιούμη Αθανασία (Νάνσυ) του Δημητρίου. Αυτοαπασχολούμενη, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας

Φόρτη Παναγιώτα του Σπυρίδωνος. Γεωπόνος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Οινολογίας Αμπελουργίας του ΑΠΘ, πρώην δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου και της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ

Χατζηζώη Τριανταφυλλιά (Φιλίτσα) συζ. Χαραλάμπους. Συνταξιούχος