Δε. Μάι 6th, 2024

Επίθεση Original σε Τσιάρτα: «Είσαι σκουπίδι»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Βασίλης Τσιάρτας, θα είναι αντίπαλος της Παναχαϊκής, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι θα είναι ο προπονητής της Β’ ομάδας της ΑΕΚ, η οποία θα αγωνιστεί τη σεζόν 2021-2022 στη Super League 2.

Βοηθός του Βασίλη Τσιάρτα θα είναι ο Μιχάλης Παυλής ενώ υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Ηλία Ατματσίδης. Η ομάδα φυσικά θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Γιαννη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ και έχει κομβικό ρόλο και στις Ακαδημίες.

ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Έντονες αντιδράσεις μεταξύ των φιλάθλων της ΑΕΚ έχει προκαλέσει η επιλογή της διοίκησης να προσλάβει τον Βασίλη Τσιάρτα στην τεχνική ηγεσία της Β’ ομάδας. 

Ο παλαίμαχος άσος συναντήθηκε χθες με το Δημήτρη Μελισσανίδη και συμφώνησε να αναλάβει τα «ηνία» της νεοσύστατης ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Ωστόσο, οι κατά καιρούς προκλητικές, αν όχι ρατσιστικές, δηλώσεις τού πρώην ποδοσφαιριστή φαίνεται πως κάθε άλλο παρά ξεχάστηκαν από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων της ομάδας. 

Σε ανακοίνωσή της η Original 21 ζήτησε από την ΠΑΕ να αποσύρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς τον «σκουπίδι». 

«Δηλώνουμε με εκκωφαντικό τρόπο και τόνο την αντίθεσή μας στην πρόσληψη αυτού του σκουπιδιού στην ΑΕΚ και το λέμε από τώρα με κάθε τρόπο ότι δεν είναι αποδεκτός αναμεσά μας. Γιατί ο τοίχος λέει: «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Και εκεί που κάπως το νερό είχε μπει στο αυλάκι και τα πράγματα έδειχναν να έχουν μια ομαλή ροή, κάτι που ασφαλώς δημιουργούσε εκτός από ένα άνεμο αισιοδοξίας και μια μορφή συσπείρωσης διοίκησης, ομάδας, κόσμου και το μεσαίο γράμμα μας φαινόταν να είναι η καλύτερή μας μεταγραφή για την χρονιά που έρχεται, ήρθαν δυο γεγονότα να αμαυρώσουν την προσπάθεια που γίνεται και να θυμίσουν ότι στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ μπορείς να περιμένεις το κάθε τι απρόβλεπτο.

 Περισσότερα στο sportin.gr

ΠΗΓΗ: sportin.gr

Τσιάρτας: «Ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»

Αλλαγή πλάνων για την ΑΕΚ Β΄, καθώς ο Βασίλης Τσιάρτας δεν θα είναι τελικά προπονητής της ομάδας. Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν την πληροφορία περί συνεργασίας ήταν πολλές από φιλάθλους αλλά και από τον πιο δυναμικό σύνδεσμο οπαδών της Ένωσης, την Original 21, που μάλιστα τον χαρακτήρισε «σκουπίδι» σε ανακοίνωσή της.
Προσμετρώντας όλα αυτά, ο Τσιάρτας αποφάσισε να κάνει πίσω και σε προσωπική δήλωσή του στο Instagram αναφέρει:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».
Έτσι η Ένωση βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή για τη νεοσύστατη ομάδα Β΄, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR