Πα. Μάι 3rd, 2024

Επίσκεψη Αλέξανδρου Γκουργιώτη στο Γ.Ν Κορίνθου και στον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο επικεφαλής της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ» και υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Γκουργιώτης επισκέφθηκε  την Παρασκευή 29-09-2023 το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ,όπου  συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Καρπούζη , τον Πρόεδρο των Ιατρών κ. Χ. Χασικίδη , εκπροσώπους του Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, καθώς και με τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου των εργαζομένων.

         Ο κ. Γκουργιώτης παρουσίασε τις θέσεις και προτάσεις του Συνδυασμού για τον χώρο της υγείας και ιδιαίτερα για το Νοσοκομείο Κορίνθου. Ακολούθησε για αρκετή ώρα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων, ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του χώρου . Χαρακτηριστική ήταν η επισήμανση ότι πρώτη φορά επισκέπτεται υποψήφιος Δήμαρχος και συζητά διεξοδικά τα θέματα της Υγείας και του Νοσοκομείου Κορίνθου με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

       Ο επικεφαλής της Πολιτικής Διεξόδου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους και εργαζομένους ,που αντιμετώπισαν τα γνωστά προβλήματα απομάκρυνσης από την εργασία τους κατά την περίοδο της πανδημίας και τους οποίους είχε την ευκαιρία και χαρά να υπερασπιστεί ως Δικηγόρος.

      Τον κ. Γκουργιώτη συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ξένος Ιωάννης, Χειρουργός, κ. Πέγκυ Παναγιωτοπούλου, Μαία, και κ. Γιάννης Τρουμπούκης από τον χώρο του Νοσοκομείου, καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ. Κώστας Σταύρου, κ. Τζένη Ξαρχουλάκου και κ. Δημήτρης Κάτσουρας.

           Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Γκουργιώτης   επικεφαλής της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ»  επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28-09-2023   τον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου και είχε εποικοδομητική συνάντηση  με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χρυσοβαλάντη  Μέλλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σεργεντάνη Θεόδωρο  και  κ. Γιαννούλη Χρήστο .

        Το κλίμα  των συνομιλιών  υπήρξε εξαιρετικό , τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας της Δήμου Κορινθίων με τον Ιατρικό Σύλλογο και επήλθε συμφωνία  των δύο πλευρών  για την αναγκαιότητα συγκοινωνιακής σύνδεσης  με τον προαστιακό ,προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μετακίνησης  προς και από το Γ.Ν. Νοσοκομείο  του  ιατρικού , νοσηλευτικού και λοιπού  βοηθητικού προσωπικού .

          Ο κ. Αλέξανδρος Γκουργιώτης  ,αφού ευχαρίστησε θερμά  για την άμεση αποδοχή του αιτήματος της επισκέψεως του στον ιατρικό Σύλλογο,  εξέφρασε προς τα μέλη του Δ.Σ. την θεσμική  υποστήριξη της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ» σε θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου  ,αλλά και την υλική ενίσχυση που, ως Δημοτική αρχή ,θα δύναται να παράσχει  στο έργο του Νοσοκομείου.

          Συζητήθηκαν περαιτέρω οι προτάσεις  του συνδυασμού  για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιατρικός κόσμος σε τοπικό επίπεδο  και κατέστη σαφές από τον κ . Γκουργιώτη , ότι σε οποιαδήποτε ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων  από τον Δήμο Κορινθίων,  που σχετίζονται με θέματα υγείας ,θα ζητείται πρωτίστως  και θα λαμβάνεται  υπ΄ όψιν η επιστημονική γνωμοδότηση και τοποθέτηση του Ιατρικού Συλλόγου  ως του πλέον αρμόδιου φορέα   πάνω σε ζητήματα υγείας

      Τον κ. Αλέξανδρο Γκουργιώτη στην συνάντησή του  με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου συνόδευαν  οι προερχόμενοι από τον ιατρικό χώρο υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Γιάννης  Ξένος Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν Κορίνθου, Τζένη Ξαρχουλάκου, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος και

  Πέγκυ Βιδάλη – Παναγιωτοπούλου , Μαία.