Τε. Μάι 1st, 2024

Ευρυτανία: Εκτέλεσε τον αδελφό του και το άλογό του στο πατρικό τους σπίτι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ευρυτανίας μετά την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Γρανίτσα Αγράφων.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, όταν τα δύο αδέρφια λογομάχησαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε τον άλλον, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η οικογενειακή τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στο καφενείο της γειτονιάς, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες.

Κάποια στιγμή τα δύο αδέρφια έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και εκεί, για άγνωστο ακόμα λόγο, λογομάχησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vimapolitis.gr ο δράστης Γ.Α. (μόνιμος κάτοικος Γρανίτσας) πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, βγήκε από το σπίτι και πυροβόλησε το άλογο του αδερφού του, κτηνοτρόφου στο επάγγελμα. Ο αδερφός του ζήτησε τον λόγο και φέρεται πως έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και εξ’ επαφής τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου όπου συνέλαβαν τον δράστη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Για την οικογενειακή τραγωδία έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Kαρπενησίου.

Από τον δήμο Αγράφων έγιναν ενέργειες περισυλλογής και ταφής του νεκρού αλόγου.

Πηγή: zougla.gr