Πα. Απρ 26th, 2024

Ηλιούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις – Και άλλη γυναίκα κατέθεσε κατά του 39χρονου αστυνομικού

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και σε καθεστώς άκρας μυστικότητας μια γυναίκα εμφανίστηκε στην αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού. Μάλιστα η περίπτωσή της δεν είναι γνωστή και δεν σχετίζεται με αυτές τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη δικηγόρο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία για τον 39χρονο αστυνομικό.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην αστυνομία κατέθεσε επίσημα πως ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και την πίεζες ώστε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας ο 39χρονος της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να την δελεάσει για να την εκμεταλλευτεί. Όμως εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις και κατάφερε να ξεφύγει από τον 39χρονο αστυνομικό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το αδίκημα που προκύπτει από αυτή την περίπτωση είναι η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου και η κατάθεση θεωρείται δεμένη με τις αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα τους περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση της Ηλιούπολης.